A Roccat is bemutatta új, 70 gramm alatti egereit

A tripofóbiások örömére a lyukacsos váz ezúttal a burkolat alatt található.

A Roccat sem kíván kimaradni a pihetollnyi egerek diadalmenetéből, így piacra dobja a 120 mm hosszú, 58 mm széles és 38,7 mm magas, 68 grammot nyomó, hatgombos Burst Core és Burst Pro modelleket. Az előbbi belsejében egy 8500 cpi-ig skálázódó, 300 ips-es és 35 g-s PixArt PMW 3331 szív dobog, míg az utóbbiban egy 16 000 cpi-s, 400 ips-es és 50 g-s, PixArt PMW 3389-en alapuló Roccat Owl-Eye szenzor teljesít szolgálatot.

Roccat Burst Core Roccat Burst Core Roccat Burst Core Roccat Burst Core [+]

Mindkét szimmetrikus újdonság bal és jobb klikkjei alatt a gyártó optikai Titan kapcsolói strázsálnak, melyekre elméleti szinten 100 millió kattintást ígérnek a brosúrában, és egyaránt ellátták őket fedélzeti memóriával, valamint némi RGB világítással. Ez a fényorgona a Pro változat esetében valamivel hangsúlyosabb, ugyanis ennél a tenyértámasz (továbbá a két fő gomb) áttetsző, így rálátást enged az alatta elterülő, méhsejtes vázra, melyen keresztül átviláglik a belső LED-ek fénye – egészen pofás, meg kell hagyni. A rágcsálók oldalán hatszöges textúrázás figyel a stabilabb fogás elérésének érdekében.

Roccat Burst Pro Roccat Burst Pro Roccat Burst Pro Roccat Burst Pro [+]

A kábelek sztenderd 1,8 méteresek, ám míg a Core farkincája sima PVC, addig a nagyobb testvérének úgynevezett "Phantomflex" vezetéket adtak (ami képekről egy picit merevebb fajta paracordnak látszik első blikkre), és a 100%-os teflontappancsai is komolyabb daraboknak tűnnek azoknál, amelyek a szolidabb rokon alján állomásoznak.


[+]

A fehér és fekete színben ugyancsak gyártott Burst Core és Pro november 16-án, illetve október 30-án fog megjelenni a polcokon, 25 és 50 fonttal rövidítve meg leendő tulajdonosait.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés