Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszont akkor az egész cikk úgy hülyeség, ahogy van. Mert akkor nem 'a horkolás' ellen lett készítve (mint általános horkolás-ellenes cucc), és nem hiszem, hogy megérné kereskedelmi forgalomba hozni, mert sok nem fog fogyni (mivelhogy a horkolások egész kevés százaléka ez a speciális zavar). Maximum valami speciális bolthálózatnak érdemes felvállalni, ahol valami TB-szerű támogatást tudnak rá szerezni (így az alap kis mennyiségű gyártás miatti nagyobb költséget fel lehet vállaltatni a heléyi egészségbiztosítókkal - bár mondjuk Japánban így is, úgy is fogyhat, mert ők japánok
).
Vagyis bár én a hírbeli adatok alapján állítottam, hogy baj van a termék körül; így utólag közösen kitalálva az alapadatokkal van gond (éreztem, hogy valami nem kerek; csak a kiindulási feltétel nem volt korrekt).
-
"Nekem erosen ugy nez ki" - Neked. Én érintett vagyok a témában, és amit leírtam, az félig-meddig személyes tapasztalat is. Bár úgy tűnik, mintha tényleg valami nagyon sok pénzt beleölt, sok kutatóval egyeztetett projektről lenne szó; de semmi ilyesmiről nincs szó. Ugyanis a fentebbi megállapításom akkor is jogos.
Mellesleg egy dologra lehet jó ez a 'pofozó-párna': ha valakinek olyan típusú horkolása van, aminél a légszomj (vagy pontosabban levegő-hiány) miatt fel kell kelteni, mert különben megfulladhat. De ez csak egy típusú horkolás, és a többire pedig még mindig nem alkalmazható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Otthoni időjárás-állomás
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged