- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- iPad topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Csodálnám ha 200ezer alatt lenne. Komolyan nem értem mi van a piaccal. 2-3-4 éve a megjelenő csúcskártyák 120-130ezer forint környékén kezdtek, majd 1-2 hónap elteltével elérték a lélektani 100-ezres határt. Ma pedig 180-200on indulnak. Ha beleveszem az inflációt, az árfolyam változásokat akkor is max 140-150 lehetne a kezdőár..
-
mikej95
aktív tag
Ha ennyi pénzem lenne, akkor tuti nem egy ilyen téglát vennék, inkább valami vízi-blokkosat, de nem egybe-rendszert.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.
-
Ricardo128
senior tag
Ha már ennyi pénzem lenne videókártyára, inkább vennék egy 88'-as egyes Swiftet első kocsinak... Nem a magyaroknak találták ki a több százezer forintos ketyeréket...
gölmétcsül ©
-
Cyberpunk
félisten
Gyárilag vizezett verziókról nincs hír?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
fasirTTT
őstag
na már csak 1 fakje kis ár kellene ami itt lesz D:
-
^Clown
addikt
Nem igazán követem mostanság a vga piacot, de a hdmi már nem divat?
-
Szpisti
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #83 üzenetére
Vagy egy kisméretű tömör...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ez akkora mint egy bm10 es tégla
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Remus389
veterán
válasz #19617792 #81 üzenetére
ha ennyire okos vagy miért ilyet vettél?
senkise mondta hogy ez a világ leghalkabb hűtése(pedig úgy válaszolsz mintha azt írtam volna), de alapjában véve elég halk gyári hűtés, és jó
erre mit mondasz? semmit, nem szoktam olvasgatni a 6850 topikot, de pl az 5850/70-est néha igen és ott dicsérik az Asust
elképzelhető hogy a 6850 hűtése feljebb van alapból tekerve, nyomj rá egy módosított BIOS-t, maga a borda a ventillátor sem hangos
halk, de nem azt mondtam hogy hangtalan, de egészen közelről hallani
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
és szép számmal vannak 6850 topikban is, akik az Asust kerülendőnek titulálják a hűtése miatt, erre mit mondasz? ott is többség véleménye az, hogy nem halk, nem túl jó. nem mindenki dicséri, fail.
jó hűtés akkor, ha moddolva van egy-két nagyobb ventivel.
talán mert alkalmi vétel volt 34k-ért 1 hónaposan... újan 40k+, más verziók meg még több. a különbözetből egy-két venti, de akár egy komplett hűtés is kijön. ha már ennyire okos vagy.
[ Szerkesztve ]
-
-
Remus389
veterán
válasz Cybertrone #74 üzenetére
de nem saját tapasztalat
egy 5850 kb fele annyi hőt termel és nem kell neki felpörögnie, egy ventllátorja van csak
a kétventillátoros az megint más
Earl0007: nyugodj meg, látom kényszered van hogy ellentmondj nekem bármi is legyen....
az enyém szép halk, az hogy te vagy bárki más egy kávédarálót fogott ki az az ő baja not mine
miért nem pl. őt győzködöd a hülyeségedről?(engem hagyhatnál)
Csak azt tudom emlegetni hogy nekem volt sok fajta HD6950-em, végül egy DCII-es Asus kötött ki a gépemben, egy álom volt, hangja kb mint egy passzív kártyának
oops nem én mondtam
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
már megbocsáss, de ez a hozzáállásod kész vicc. nem selejtes, hanem szarul lett megtervezve. nekem ne mondja senki, hogy egy ~7cm-es venti (aminek még a motorteljesítményét se tudjuk, mert a drága Asus nem közli, de biztos valami 0.3A körül van) 1500+ rpm-en halk, mert azt kiröhögöm és elküldöm fülészetre.
"nekem és az igazságnak?"
neked? te véleményed nem érdekel és nem is számít nálam. igazság? cáfolva.
lol, "vagy a tápventid zajos"... igen az zajos, de érdekes módon el lehet különíteni a VGA hangját is... frekvenciákról teccett hallani? a tápventi morog, a VGA venti magasan süvít. vezérlés elcseszve? Asusnál nem lepődnék meg.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
580 dcu2 em volt épp halk, mikor bemelegedett... Nem süvített, ha nem erőteljes propleller hangja volt... Saját tapasztalatot mondunk, nem neked akarunk ellent mondani... Lehet dícsérni, viszont ha melege van ez is felpörög
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Szpisti
addikt
Kb. 160ezerbe van egy refhűtős 7970, mennyi lehet ez?
-
törölt tag
válasz Tökmindegy #70 üzenetére
nem egy kategória ugyan (kétlem, hogy az is silent volna), de DirectCU I hűtésről volt szó. 5850-en és 6850-en ugyanolyanok.
-
mepet
addikt
Nekem a legkevésbé sem szimpatikus ez a 3 slotos hűtés. így nem fér el 4 db ilyen kártya a házban!
(+ hangkártya, + gamer hálókártya [bigfoot], + SAS vagy FibreChannel vagy egyéb vezérlők a 16db winyóhoz vagy SSD-hez, + a PCI-e-s SSD, ...)
Hogy fér be? Még akkor sem fér el, ha XL-ATX-es lapba teszed!
-
törölt tag
válasz Cybertrone #62 üzenetére
PCI-E riser plusz fémkeret hozzájuk, mindjárt nem az.
-
Madn!ght
addikt
Komoly cucc, pár év múlva nekem is lesz egy ilyenem.
-
Def26
félisten
válasz bmollszeptim #60 üzenetére
Van hozzá átalakító.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
bmollszeptim
aktív tag
komoly cucc ,de miért nincs rajta HDMI az egyik dvi helyett??
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz fondorlatos #17 üzenetére
nem biztos ám. a jelenlegi HIS ICEQ 6950 hűtőm bordája kb akkora, mint a Thermalright HR03GTé volt. csak elfér két sloton. és az még csak egy 6950.
ez meg három slotos.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Lambos
tag
Azért nem állnék le verekedni azzal akinek egy ilyen van a kezében
Egyébként tetszetős kis darab-Was that a lightning? -No, they are taking pictures for google earth! >.>
-
Remus389
veterán
én is Asus Direct CU tulaj vagyok(igaz 5850) és állíthatom hogy nagyon halk terhelve is, szinte nem is hallani
pont az a jó hogy gyárilag megkapod, garanciával ugyanazt és nem kell mókolni/gányolni
nekem tetszik
mellesleg 35-40 fokos alapon(igaz ez az egyventillátoros ami nekem van)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- E-roller topik
- További aktív témák...
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Gigabyte Amd Radeon RX 5700XT 8GB 6hó jótállás/számla
- Gigabyte GTX 1660 Super 3x
- KFA2 GeForce 1CLICK OC RTX 3060 12GB GDDR6 192bit
- EVGA GeForce GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 - Csomagküldési díj az árban!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest