- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Csodálnám ha 200ezer alatt lenne. Komolyan nem értem mi van a piaccal. 2-3-4 éve a megjelenő csúcskártyák 120-130ezer forint környékén kezdtek, majd 1-2 hónap elteltével elérték a lélektani 100-ezres határt. Ma pedig 180-200on indulnak. Ha beleveszem az inflációt, az árfolyam változásokat akkor is max 140-150 lehetne a kezdőár..
-
mikej95
aktív tag
Ha ennyi pénzem lenne, akkor tuti nem egy ilyen téglát vennék, inkább valami vízi-blokkosat, de nem egybe-rendszert.
-
Ricardo128
senior tag
Ha már ennyi pénzem lenne videókártyára, inkább vennék egy 88'-as egyes Swiftet első kocsinak...
Nem a magyaroknak találták ki a több százezer forintos ketyeréket...
-
Cyberpunk
félisten
Gyárilag vizezett verziókról nincs hír?
-
fasirTTT
őstag
na már csak 1 fakje kis ár kellene ami itt lesz D:
-
^Clown
addikt
Nem igazán követem mostanság a vga piacot, de a hdmi már nem divat?
-
Szpisti
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #83 üzenetére
Vagy egy kisméretű tömör...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ez akkora mint egy bm10 es tégla
-
Remus389
veterán
válasz
#19617792 #81 üzenetére
ha ennyire okos vagy miért ilyet vettél?
senkise mondta hogy ez a világ leghalkabb hűtése(pedig úgy válaszolsz mintha azt írtam volna), de alapjában véve elég halk gyári hűtés, és jó
erre mit mondasz? semmit, nem szoktam olvasgatni a 6850 topikot, de pl az 5850/70-est néha igen és ott dicsérik az Asust
elképzelhető hogy a 6850 hűtése feljebb van alapból tekerve, nyomj rá egy módosított BIOS-t, maga a borda a ventillátor sem hangos
halk, de nem azt mondtam hogy hangtalan, de egészen közelről hallani
-
törölt tag
és szép számmal vannak 6850 topikban is, akik az Asust kerülendőnek titulálják a hűtése miatt, erre mit mondasz? ott is többség véleménye az, hogy nem halk, nem túl jó. nem mindenki dicséri, fail.
jó hűtés akkor, ha moddolva van egy-két nagyobb ventivel.
talán mert alkalmi vétel volt 34k-ért 1 hónaposan... újan 40k+, más verziók meg még több. a különbözetből egy-két venti, de akár egy komplett hűtés is kijön. ha már ennyire okos vagy.
-
Remus389
veterán
válasz
Cybertrone #74 üzenetére
de nem saját tapasztalat
egy 5850 kb fele annyi hőt termel és nem kell neki felpörögnie, egy ventllátorja van csak
a kétventillátoros az megint más
Earl0007: nyugodj meg, látom kényszered van hogy ellentmondj nekem bármi is legyen....
az enyém szép halk, az hogy te vagy bárki más egy kávédarálót fogott ki az az ő baja
not mine
miért nem pl. őt győzködöd a hülyeségedről?(engem hagyhatnál)
Csak azt tudom emlegetni hogy nekem volt sok fajta HD6950-em, végül egy DCII-es Asus kötött ki a gépemben, egy álom volt, hangja kb mint egy passzív kártyának
oops nem én mondtam
-
törölt tag
már megbocsáss, de ez a hozzáállásod kész vicc. nem selejtes, hanem szarul lett megtervezve. nekem ne mondja senki, hogy egy ~7cm-es venti (aminek még a motorteljesítményét se tudjuk, mert a drága Asus nem közli, de biztos valami 0.3A körül van) 1500+ rpm-en halk, mert azt kiröhögöm és elküldöm fülészetre.
"nekem és az igazságnak?"
neked? te véleményed nem érdekel és nem is számít nálam. igazság? cáfolva.
lol, "vagy a tápventid zajos"... igen az zajos, de érdekes módon el lehet különíteni a VGA hangját is... frekvenciákról teccett hallani? a tápventi morog, a VGA venti magasan süvít. vezérlés elcseszve? Asusnál nem lepődnék meg.
-
Szpisti
addikt
Kb. 160ezerbe van egy refhűtős 7970, mennyi lehet ez?
-
törölt tag
válasz
Tökmindegy #70 üzenetére
nem egy kategória ugyan (kétlem, hogy az is silent volna), de DirectCU I hűtésről volt szó. 5850-en és 6850-en ugyanolyanok.
-
mepet
addikt
Nekem a legkevésbé sem szimpatikus ez a 3 slotos hűtés. így nem fér el 4 db ilyen kártya a házban!
(+ hangkártya, + gamer hálókártya [bigfoot], + SAS vagy FibreChannel vagy egyéb vezérlők a 16db winyóhoz vagy SSD-hez, + a PCI-e-s SSD, ...)
Hogy fér be? Még akkor sem fér el, ha XL-ATX-es lapba teszed! -
törölt tag
válasz
Cybertrone #62 üzenetére
PCI-E riser plusz fémkeret hozzájuk, mindjárt nem az.
-
Madn!ght
addikt
Komoly cucc, pár év múlva nekem is lesz egy ilyenem.
-
Def26
félisten
válasz
bmollszeptim #60 üzenetére
Van hozzá átalakító.
-
bmollszeptim
aktív tag
komoly cucc ,de miért nincs rajta HDMI az egyik dvi helyett??
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
fondorlatos #17 üzenetére
nem biztos ám. a jelenlegi HIS ICEQ 6950 hűtőm bordája kb akkora, mint a Thermalright HR03GTé volt. csak elfér két sloton. és az még csak egy 6950.
ez meg három slotos.
-
Lambos
tag
Azért nem állnék le verekedni azzal akinek egy ilyen van a kezében
Egyébként tetszetős kis darab -
Remus389
veterán
én is Asus Direct CU tulaj vagyok(igaz 5850) és állíthatom hogy nagyon halk terhelve is, szinte nem is hallani
pont az a jó hogy gyárilag megkapod, garanciával ugyanazt és nem kell mókolni/gányolni
nekem tetszik
mellesleg 35-40 fokos alapon(igaz ez az egyventillátoros ami nekem van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat két darab erősen felturbózott VGA-t mutatott be, melyek közül az egyik gyárilag tuningolt.
- iOS alkalmazások
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Nvidia Geforce RTX 3090 Founders Edition
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest