- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bull1
aktív tag
válasz blade zte #23 üzenetére
Oké főnök , ez jó lesz : [link] ?
Mondjuk először valami teló is kéne ami futtatja.
De lol már, most nézem, tényleg van ilyen PewPew nevű játék, azt hittem csak hülyéskedsz, meg is lesem.[ Szerkesztve ]
Schmitt Pál szolgálati készüléke: Sony Experia SP ókostellefon - Bip
-
Bull1
aktív tag
Okostelefonon biztos nem fog játszani komolyabb játékokkal, lásd.: irányítás + gyors merülés miatt. Ettől függetlenül én pl. Tetris-t tolok rajta, most akkor 5 éves hülyegyerek lennék ? Ez az app akkor is fent lenne ha Galaxy S3-am lenne, mert leköt. Persze ilyen ilyen Raging Thunder 2 / Fruit Ninja után azért javarészt el is unja az ember a mobil géminget.
[ Szerkesztve ]
-
blade zte
őstag
Nálunk(iskolában) megy a szókirakó, és a pet(vagy hogyishívják. De a szókirakó is csak 3x3.(én azért nem )
Én ezek ellenére már a zte blademen akartam gta3-azni, és ha lesz négymagosom, csupa jó grafikai játékkal játszom.
Na azért ez a kihasználtság nem mindig játék, én gps-re is használom(/nám, ha nem merülne, és lenne lassú a telefon), házifeladat megoldásának tárolására, telefonálásra(!! ), internetezésre, stb.
Oppo find 7 astro black
-
Prof
addikt
Nem kelletek nagy dobozok egyáltalán. Kézi konzolok már nagyon régen vannak, kvarcjátékok még régebben.
De hát ugye a tisztelt nagyérdemű "telefont" vesz, ami valójában játékgép
Persze sokkal egyszerűbb beadnia az embernek magának hogy már pedig ő okostelefont vesz és mennyi minden hasznos dologra lehet használni. (Aztán persze 90%-ban játszik rajta primitívebbnél-primitívebb játékokkal, amik néhány éve max egy 5évest kötöttek le).
Ha mobil szórakoztatóközpontnak hívnák kevesebbet lehetne eladni.Telefonáláshoz nem kell egy 5colos tepsi ami fél nap alatt lemerül, se több magos GPU.
Ez olyan mint a "gyereknek kell az iskolához laptop" szindróma, aztán persze facebookra meg játékra használja és járathatják különórára, hogy ne bukjon ki a suliból.
-
nagyúr
keresztkérdés: kinek hiszem el, hogy fel tudja mérni a végfelhasználói igényeket - az nVidiának vagy a Qualcommnak? nem akarok senki helyett válaszolni, de számomra ez a kérdés nem kérdés.
@Prof: puff a közepibe
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Prof
addikt
Én ezt akkor se értem a mai napig.
Megvesznek 100-200ezres telefont majd olyan játékokkal játszanak felnőtt emberek százmilliói, amikkel már 15 éve is lehetett. Sőt pár éve még azt mondták rájuk gyerekes hülyeségek. -
blade zte
őstag
Nagyon nem is volt értelme az xperia play-nél sem, hogy giganagy legyen, és drága egy kontroller miatt. Tulajdonképpen egy kompatibilitási összekötö kéne, hogy ha kell, xbox, ps3, ps2, avagy wii kontrollert használhass, és közben cserélheted a telót is. Csak egy ilyen 2 illesztös miniátalakító kéne, kettö között középen egy tetszés szerinti szögbe hajlítható tengellyel. (Lol ez a megmagyarázás. )
Oppo find 7 astro black
-
-
tjb007
nagyúr
Te talán hallottál olyan híreket, hogy a Rockchip saját kézikonzolt fog kiadni ?
Mert itt erről van szó, nem másról.
Eddig sem volt megszabva, hogy a megrendelők mibe rakhatják bele a Snapdargon chipeket, ha intelligens toalettpapír adagolóba akarják rakni akkor abba rakják, az ő dolguk.
Az már egy másik történet, hogy ezekkel a kínai SoC dizájnerekkel nem tud versenyezni a Qualcomm (meg nem is akar) mert nem ugyanazon kategóriát képviselik, ezért sem fog senki sem APQ8064 -es PSP klónokkal találkozni. -
HuMarc
veterán
Ebben teljesen egyetértek velük!
-
GIJoe
addikt
Szerencse h a Rockchip nem így gondolja majd
-
zsolt200
tag
Nekem ez a kontroller egyértelműen jobban bejön, hisz ha mondjuk veszek egy telót meg a kontrollert és mondjuk jönnek új hardverek, meg játékok. és nem bírja a készülékem akkor veszek egy ujjat és a kontroller ugye ahho is jó lesz...
http://steamcommunity.com/id/zsolt100/
-
waccamár
senior tag
nekem is tetszik ez az irány. úgysem a telefonommal fogok 5 órát egyhuzamba játszani, de akkor amikor játszani támad kedvem, akkor hasznos egy ilyen kontroller....
-
-
Bull1
aktív tag
Nvidia has claimed a battery life of around 5-10 hours for gaming
Egy sima okosteló esetén, komolyabb használat mellett kb. ennyi idő alatt el is fogyhat az akksi. Ergó elég jónak néz ki ha csak játékokat futtat 5-10 óráig.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az lehet, de valamiért még sem mondtak rá nagyobb üzemidőt, mint a normál okostelókra. Ez a része még kérdéses. Majd kiderül mennyit fogyaszt a Tegra 4, de a Shield üzemideje alapján a benne lévő aksival 8 wattot számolt az Extremetech. Mondjuk nekem ez soknak tűnik. Szerintem 5 watt lesz, mint a Tegra 3 top verziója.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Bull1
aktív tag
Akkumulátor... ? SHIELD-ben azért annak van hely...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Dark Souls sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- World of Tanks - MMO
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM