Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hat vr
-
DithenS
senior tag
Mert sok.5 év alatt mindenben elavult lesz.Amúgy is műkődne 5 évig egy telefont amit minden nap használunk? Vedd meg dobd el világba aligha.Android is kezd belassulni egy idő után.Tesóm telója is már csak hirből ismeri a gyoraaságot.Újkorában normális volt de ma már hát.Jó éngem nem zavar hogy kinek milyen telója van.Mindegy ,1 évente cserélni tényleg hülyeség azt aláírom.
-
DithenS
senior tag
válasz
Quasi_modo #25 üzenetére
Annak nem való okostelefon.Tesómnak is van és már 3 éves elmúlt de nagyon elavult már.Jó nem felsőkategória de akkor is.
-
MaUser
addikt
Miért lenne sok? Egy Z1C már közel két éves teló lesz, aztán még a fejlett országokban elkelt droidos készülékek 95%-ban (hasraütve) gyengébb proci van. A mobil piac egyszerűen elért oda, ahová a pc már egy ideje. Ha így megy tovább három év múlva is csak szolgáltatás miatt lesz érdemes váltani, de hw miatt nem.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nem tudom, jól értem-e, de mintha a mostani procikon a CPU már elég gyors lenne, igazából az FPU korlátoz az alkalmazásokban - tehát ha az IGP-t be lehet vonni a lebegőpontos számításokba, és a jövőbeli alkalmazások építenek is erre, akkor egy 5W-ot fogyasztó mobil is simán tudja hozni mondjuk egy 4770 kapacitását - és akkor már elég lesz a telefont bedokkolni otthon, és azt használni mondjuk videóvágásra is.
-
LordX
veterán
válasz
Quasi_modo #11 üzenetére
Pontosan ugyanúgy szívják meg, mint a S800 vásárlók 2014 elején.. Belátható időn belül jött a S805. Szóval ja, semennyire.
-
chuky666
csendes tag
jój jó de most olvastam egy elemzést ,hogy a vulkan api droidon még évek..
-
-Skylake-
addikt
Biztos van ott valami nagy osszefugges a hutes es a meret tekintetben amit nem veszunk eszre. Vagy nemtudom ,ha egy lapka 2szer akkor mint a masik akkor 2szer gyorsabb vagy mi ? Epicfail. Masodsorban nemtudom , szerintem eressz ra egy pentium igp-re egy mondjuk asphalt 8at a winstorebol egy 2560x1440es panelre , meg csinald meg hasonlo telefonon is. De segitek , mer a gepen osszeszarna magat ha azonos grafikan menne. Pedig kivettem a gepbol a kis pentit es akkor mint a fel telefonom...
-
DithenS
senior tag
válasz
Quasi_modo #14 üzenetére
Szerintem meg figyelik.Egyre tudatosabbak az emberek.Jó a nők nem.
-
moleculez
veterán
válasz
Quasi_modo #11 üzenetére
Mert belátható időn belül jön a tényleges (!) újításokat hozó utódja amiről érdemes lesz váltani (ha a gyártók kihasználják persze...)
-
Kékes525
félisten
Én megvárom a holoszobát...
-
willope
tag
Nem tudom, mit izéltek, a Gear VR már egy éve tökéletesen mükszik mobilos hardverrel.
Így a közeljövöben nem tartom valószínünek, hogy szuperszámítógép kellene egy VR sisak meghajtásához.
Illetve ott lesz a Sony-é, ami meg a PS4-hez lesz OPTIMALIZÁLva. -
icp1970
senior tag
Virtuális valóság
Huhh hol tartunk már.
-
babkukta
senior tag
nem érted a lényeget... egy pc APU, meg egy mobil soc... vágod?? Mekkora különbség van itt méretben, meg hűtésben is. És ezt akarják megvalósítani. Bár véleményem szerint ez nem lesz jobb a pc-s verziótól. Hatalmas probléma lenne, ha tényleg egy mobil soc helyben hagyna pc-s igp-ket
-
Tigerclaw
nagyúr
Azért én furcsállom, hogy közeljövőben várható VR sisakok rendes meghajtásához igazi brutál desktop csúcsgépek kellenek, itt meg egy mobiltelefon chipjétől várnak hasonlót.
-
actival63
aktív tag
válasz
Petykemano #2 üzenetére
Az Adreno 500 IGP mobilokhoz készült nem PC-re. Te valahol eltévedtél a virtuális valóságban.
-
big-J
őstag
De nagyot szívtak akik most vettek/vesznek 808/810es telefont.
#2 Szerintem úgy lesz ez, hogy a kis késleltetés a pipeline-ban és a driverben a fontos, a teljesítmény igény az applikáció részletességtől függ. Gondolj bele, egy rajzfilmes, shaderes játék mint régen az xiii vagy minecraft-hoz a többi szügséglet megléte esetén nem kell nagy teljesítmény.
-
Petykemano
veterán
Nem úgy volt, hogy a VR-hoz csak a Fiji jó? Mert a frissítési fekvencia, meg nem késhet.
Erre most kiderül, hogy egy "kis" mobil GPU is jó arra? jóhogy ez még nem ma jelenik meg, de ezek szerint még Grabowski is beelőz. -
Dr. Bubó
tag
Ezek jó hírek.
Hátha végre a Vulkán API miatt itt is igazi fejlődés veszi kezdetét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat új generációs archtitektúrája az általános számításokat helyezi előtérbe.
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest