- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Bubó
tag
Ezek jó hírek.
Hátha végre a Vulkán API miatt itt is igazi fejlődés veszi kezdetét! -
Petykemano
veterán
Nem úgy volt, hogy a VR-hoz csak a Fiji jó? Mert a frissítési fekvencia, meg nem késhet.
Erre most kiderül, hogy egy "kis" mobil GPU is jó arra? jóhogy ez még nem ma jelenik meg, de ezek szerint még Grabowski is beelőz.Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
big-J
őstag
De nagyot szívtak akik most vettek/vesznek 808/810es telefont.
#2 Szerintem úgy lesz ez, hogy a kis késleltetés a pipeline-ban és a driverben a fontos, a teljesítmény igény az applikáció részletességtől függ. Gondolj bele, egy rajzfilmes, shaderes játék mint régen az xiii vagy minecraft-hoz a többi szügséglet megléte esetén nem kell nagy teljesítmény.
[ Szerkesztve ]
-
actival63
aktív tag
válasz Petykemano #2 üzenetére
Az Adreno 500 IGP mobilokhoz készült nem PC-re. Te valahol eltévedtél a virtuális valóságban.
Phenom II X4 B97, 3200 MHz. ATI Radeon HD 4200
-
Tigerclaw
nagyúr
Azért én furcsállom, hogy közeljövőben várható VR sisakok rendes meghajtásához igazi brutál desktop csúcsgépek kellenek, itt meg egy mobiltelefon chipjétől várnak hasonlót.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
babkukta
senior tag
nem érted a lényeget... egy pc APU, meg egy mobil soc... vágod?? Mekkora különbség van itt méretben, meg hűtésben is. És ezt akarják megvalósítani. Bár véleményem szerint ez nem lesz jobb a pc-s verziótól. Hatalmas probléma lenne, ha tényleg egy mobil soc helyben hagyna pc-s igp-ket
Üdvözlettel, Tibi
-
icp1970
senior tag
Virtuális valóság Huhh hol tartunk már.
-
willope
tag
Nem tudom, mit izéltek, a Gear VR már egy éve tökéletesen mükszik mobilos hardverrel.
Így a közeljövöben nem tartom valószínünek, hogy szuperszámítógép kellene egy VR sisak meghajtásához.
Illetve ott lesz a Sony-é, ami meg a PS4-hez lesz OPTIMALIZÁLva.NOKIA 101(bárcsak lenne Note 2-m) -->LUMIA 720(bárcsak lenne Note 3-am) --> Galaxy Note 4 (Vajon milyen lesz a Note 8)
-
Kékes525
félisten
Én megvárom a holoszobát...
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
moleculez
veterán
válasz Quasi_modo #11 üzenetére
Mert belátható időn belül jön a tényleges (!) újításokat hozó utódja amiről érdemes lesz váltani (ha a gyártók kihasználják persze...)
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
DithenS
senior tag
válasz Quasi_modo #14 üzenetére
Szerintem meg figyelik.Egyre tudatosabbak az emberek.Jó a nők nem.
-
-Skylake-
addikt
Biztos van ott valami nagy osszefugges a hutes es a meret tekintetben amit nem veszunk eszre. Vagy nemtudom ,ha egy lapka 2szer akkor mint a masik akkor 2szer gyorsabb vagy mi ? Epicfail. Masodsorban nemtudom , szerintem eressz ra egy pentium igp-re egy mondjuk asphalt 8at a winstorebol egy 2560x1440es panelre , meg csinald meg hasonlo telefonon is. De segitek , mer a gepen osszeszarna magat ha azonos grafikan menne. Pedig kivettem a gepbol a kis pentit es akkor mint a fel telefonom...
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
chuky666
csendes tag
jój jó de most olvastam egy elemzést ,hogy a vulkan api droidon még évek..
-
LordX
veterán
válasz Quasi_modo #11 üzenetére
Pontosan ugyanúgy szívják meg, mint a S800 vásárlók 2014 elején.. Belátható időn belül jött a S805. Szóval ja, semennyire.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nem tudom, jól értem-e, de mintha a mostani procikon a CPU már elég gyors lenne, igazából az FPU korlátoz az alkalmazásokban - tehát ha az IGP-t be lehet vonni a lebegőpontos számításokba, és a jövőbeli alkalmazások építenek is erre, akkor egy 5W-ot fogyasztó mobil is simán tudja hozni mondjuk egy 4770 kapacitását - és akkor már elég lesz a telefont bedokkolni otthon, és azt használni mondjuk videóvágásra is.
-
MaUser
addikt
Miért lenne sok? Egy Z1C már közel két éves teló lesz, aztán még a fejlett országokban elkelt droidos készülékek 95%-ban (hasraütve) gyengébb proci van. A mobil piac egyszerűen elért oda, ahová a pc már egy ideje. Ha így megy tovább három év múlva is csak szolgáltatás miatt lesz érdemes váltani, de hw miatt nem.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
DithenS
senior tag
válasz Quasi_modo #25 üzenetére
Annak nem való okostelefon.Tesómnak is van és már 3 éves elmúlt de nagyon elavult már.Jó nem felsőkategória de akkor is.
-
DithenS
senior tag
Mert sok.5 év alatt mindenben elavult lesz.Amúgy is műkődne 5 évig egy telefont amit minden nap használunk? Vedd meg dobd el világba aligha.Android is kezd belassulni egy idő után.Tesóm telója is már csak hirből ismeri a gyoraaságot.Újkorában normális volt de ma már hát.Jó éngem nem zavar hogy kinek milyen telója van.Mindegy ,1 évente cserélni tényleg hülyeség azt aláírom.
-
kuk@c
tag
-
carl18
addikt
Hat vr
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest