- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RozogA87
tag
15.46.05.4771 Van azért egy verziószáma.
Az intelligens emberek hajlamosabbak a mentális betegségekre. Állítják a hangok a fejemben.
-
Ragnar_
addikt
...és lowon 720p-ben meg is lesz a 30 FPS..
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Dilikutya
félisten
Egy jobb hardver ma sem plug&play, kell a külön telepített driver egy videókártyához, komolyabb hangkártyához, ahol nem csak az a cél, hogy hangja legyen az aktív hangfalnak.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz twollah1976 #3 üzenetére
Nem ördögtől való, ráadásul teljesen szabályos. Régebben valamelyik integrált videóvezérlőhöz (P4 korában, Intel vagy SyS) nem is volt, csak így kiadva driver. Legfeljebb az eszközkezelőig nem kellett elmenni, mert a Windows szólt, hogy nincs driver, és lehetett tallózni egyből. De hang- és hálózati vezérlőhöz is sok ilyen volt, meg USB bővítőkártyákhoz. Csak már el van kényeztetve a user.
A laptopgyártókat nem értem amúgy, miért tiltják le a részegységek gyártóinak drivereit, ők is azokat teszik a saját telepítőcsomagjaikba, csak később, vagy soha.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
PuMbA
titán
válasz twollah1976 #3 üzenetére
Pedig tök egyszerű. Több drivert is telepítettem már ilyen módszerrel, amihez nem adtak telepítőt, csak a driver fájlokat (pl. monitor, firewire vezérlő). Zip-ből kell feltenni az eszközkezelőben való tallózással és ezzel kikerülöd az exe-ben lévő letiltást
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Lehet izzítani a 144Hz-es monitorokat!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Exelsior
senior tag
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gran Turismo
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- További aktív témák...