- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Monitor hiba topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
#54625216 #96 üzenetére
De továbbra is összvissz egyetlen játékot jelentettek be az Xbox One generációra, a Halo Infinite-et (ezt is valszeg csak azért, mert még bőven a One-érában kezdték el és állítólag az volt a célplatform, csak közbejött a gen váltás). Még az új Forza Motorsport is XSX exkluzív lesz. Az MS totál tojik a curr genre (ez annyira igaz, hogy ha jól hallottam, az xCloudot eddig vivő XOS-eket is ki fogják cserélni idén XSX-ekre, mondjuk ezt már nem tudom hol olvastam, forrást ne várj), az XOS-t is csak azért hagyták meg, mert kis túlzással fillérekért gyártható és tökéletes lesz a prevgen játékok futtatására + 4k Blu Ray playernek + az xCloud szolgáltatás terjesztésére a GP-ben, így megúszták egy új konzol elkészítését. Középre az XOX helyére érkezni fog a Lockhart, ami ugyan gyengébb lesz viszont prociban megeszi az XOX-et + ott lesz az SSD, ergo azokban a sarokpontokban amiket a fejlesztők a kövi gen-ben ki fognak használni jól fog szerepelni, nem kell a XOX lassú HDD-jére is külön optimalizálni pl. Ezen felül ott lesz PC-n is az Xbox mint szolgáltatáscsomag (GamePass, stb) + ott az xCloud amivel meg még a mobiljátékosokat is le tudják fedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest