- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
válasz
Scarletiel #931 üzenetére
Ki ítél el, vagy kövez meg bárkit?
Én elfogadom, hogy sokaknak megfelelő egy konzol, de mégis mindig belefutok olyan konzolosokba, akik képtelenek megérteni/elfogadni az ellenkezőjét.
Single player játékokat egyáltalán nem játszom már nagyon régóta. Ez alól egyedül a Deus Ex és a Mass Effect széria a kivétel,de itt ugye nagyon régóta nem adtak kis semmit. BF3,BF4,BF1 játszom, ezenkívül Unreal Tournament különböző verzióival, csak multiban. Néha egy kis RTS mint pl. Starcraft1/2. Ezeket a játékokat pedig nem vagyok hajlandó kontrollerről játszani. Starcraftot meg nem is lehet. 240hz-es monitorom van, 1000hz-es egérrel és billentyűzettel olyan szinten vaj sima az élmény és olyan szinten reszponzív minden, hogy minden pillanat egy élmény. Ezt pedig nem kapom meg konzolon. Még lehet megveszem a BF V-t és a Halo Infinite-t szintén kizárólag multi miatt. Úgyhogy befigyel majd egy kis upgrade, mert ehhez már kevés a mostani konfig. De ha ésszel csinálom, nem lesz vészes összeg ez se. Nézd meg a konfigom. Ryzen 1400 3,8-on járatva és egy GTX1060. Ezt használom 4 éve. Abszolút nem egy high end masina. 4 éve használom ezt, és akkor se költöttem rá sokat, mert majdnem egy az egybe tudtam cserélni a Sandy Bridge konfigomról, egyedül a ddr4 felára volt, de az se sok. Pontosan ahogy Stauffenberg írta,tudom mire kell, és arra lőttem be. Ha most a Ryzen 1400-at lecserélem egy használt 3700X-re és a 1060-at egy RX6600XT-re, kb. 130-140k kellene ráfizetnem és ez elég szépen vinné a BFV / Halo Infinite multit is. Ez pont egy Xbox series S ára. Ezzel a konfiggal utána pedig megint elvagyok évekig.
Azzal se 100%-ig értek egyet,ha van konzol, akkor a PC olcsóbban fenntartható. A konzol és a PC együttes árát kell nézni, a gamer pc-vel szemben. Akkor meg kb. ugyanott vagy, vagy nem sokkal kevesebb. Azt a felárat meg rászánom. De ha nagyobb a felár, azt is rászánom. Ha egyszer számomra ez bír élvezeti és használati értékkel és napi szinten használom. Sőt, ahogy írtad, "X éves belépő VGA 20-60 ezerért" plusz a konzol ára. Így már nem csak a konzol árát kell a graf kártya ellenében venni, hanem még a "20-60 ezres belépő kártya" árát is.
Na peace
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kevés a VRAM, így remélhetőleg nem a bányákban végzi a legkisebb RDNA2, de maradt-e benne elég erő a játékokhoz?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- gerner1
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest