- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
De továbbra is úgy gondolom hogy ez nem a pénzéhesség terméke.
-
Youri
veterán
A kinecthez van amit láthatóan csőlátással készítettek. Ezért kiegészítőre van szükség. Ennek a dobozán pedig rajta lesz, hogy for Microsoft Xbox 360 kinect stb. Minden szó mögött bekarikázott R betűvel, vagy felső indexben levő TM betűszóval. mobilon nem tudom leírni ezeket a speckó karaktereket Ez pedig már pénzébe kerül a gyártónak, a microsoft felé.
-
R1c0
csendes tag
-
Youri
veterán
Ez jó. Vegyél egy lencsét a kinectre, és akkor elég neki a kisebb hely... M$, én így szeretlek
(#4) nsrking: vagy állítható lenne, de így jobban lehet kaszálni
-
mephi666
nagyúr
miért? kordonvédő kordon után már nem lepődök meg semmi ilyesmin
egyébként a kinect vásárlásától engem speciel a helyigény tántorít el... 4x5m-es a szoba, ahol a tv-vel szemben van a franciaágy... a kettő között kb bő 2méter szabad hely lenne a kinect-re (szélességben több) és félő, hogy szűk lenne
...ilyen megfontolásból nem lenne hülyeség ez a lencse (csak hát még mindig félni lehet attól, hogy összeverjük egymást, esetleg lerúgjuk a tv-t)
-
nsrking
senior tag
kiegészítőhez rendelhető kiegészítő! jól hangzik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest