Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
azért jó látni, hogy az AMD sokkal több lábon áll, mint korábban gondoltam.
btw láttam rohadt jó AMD-s Black Edition pólót, nem tudjátok hol lehetne ilyet beszerezni?
extra - SEXRay
-
nagyúr
Már itt az ideje, hogy kipróbáljam a Nintendo Wii-t.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Enton
addikt
Drukk AMD & NextGen Wii vagy akármi lesz a neve!
Egyáltalán nincs gond az AMD procikkal, csak kicsit az időzítésen kéne még javítaniuk. Kicsit későn hozták a 45nm és a fénom 2őt.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
tzsolesz
nagyúr
A grafikus hardverekről általában Abu85 hírel. Ha NV-és, ha AMD-és. Mondjuk az a tegnapi S3 az kivétel volt. De itt most nem az a lényeg hogy ki írta a cikket, hanem maga a tartalom.
Szerintem a Wii következő generációs konzoljába nagyjából egy 3850/4670 szintű grafikus hardver kerül. De inkább az utóbbi, ismerve az előzményeket, nem lesz szükségük über-brutál teljesítményre, és ez a célnak éppen megfelelne, ráadásul olcsó előállítani is.
-
Devid_81
félisten
Sajna nem volt még szerencsém Wii hez, pedig nagyon jókat lehet olvasni róla, szuper kiegészítőkkel stb...gondolom nem véletlen az különböző ugra-bugra kiegészítő a géphez, nekik legalább nem céljuk előállítani az új generációs kövér kiscsákókat..
...
-
Integra
titán
jó hír!
azért valami normális grafikát is összedobhatnának a következő wii-nek, illene...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bolvar
senior tag
hát ahogy olvastam a cikket elgondolkodtam ha már az amd fejlesztette ezt a xenos rendszert miért nem ültették át a vga-k világába?ha annyira jó és könnyű rű programozni ha jól olvastam lehetséges lenne?vagy egyáltalán nem?abu?
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
rocket
nagyúr
Hiaba van Wii es az Xbox360 kapcsan jelenleg kb. ~70 millio eladott konzol, ebbol nem sokat profital az AMD.
Egyszeri nagyobb (nehany 10millio $) beveteli forras, utana csak "apropenz", persze hosszutavon osszejohet akar nehany 100millio $, de hiaba fizet minden eladott konzol utan a M$ es a Nintendo az AMD-nek, ezt elosztjuk az eltelt honapok szamaval, akkor nem nagy penzrol van szo egy AMD kaliberu ceg szemszogebol. (jol emlekszem akkor az NV 6$-t kap a Sony-tol minden eladott PS3 utan).
Van nehany eliras a cikkben, amikor a Hollywood kodnevu GPU-t terveztek az AMD meg az ATi kozeleben se volt, a masik , hogy az ArtX-et mar regen feldaraboltak, tehat az eredeti felallasu ArtX akik a Flipper (Gamecube), es a R300 kodjelu GPU-kat terveztek mar nem leteznek a cegen belul.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
bolvar
senior tag
szal elméletileg kb aznos teljesítménye van mint egy 770 chipnek?
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
pocpoc
csendes tag
Remélem ez nem azt jelenti, hogy megint egy emelt órajelű Flippert kapunk.
Nem 2000-ben vették meg az ArtX-et?
-
Fáraó
őstag
-
Bluegene
addikt
igen de ha az Atit mint különálló céget vesszük szerintem most jól megy a szekér, úgy értem a grafikai részleg
szegény Nv se a PS3-mat, se az új GTX-eket nem kapkodják nagyon(ill sok hasznuk sincs rajta), fordult a kocka
Atinál meg az XBOX és a Wii is, no meg a 4800-asok is tarolnak eladásban és nyereségben
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
WonderCSabo
félisten
Diszkrét VGAk terén is jobban áll az AMD ár/érték arányban biztosan. És a Wiinél nagyon is számít ez...
-
kariad
senior tag
Hát ez nem hozott lázba most!
-
Zenty
őstag
aki a konzolokat ismeri annak nem meglepetés. A nintendo oda figyel a vissza fele kompatibilitásra, és ezért várható hogy a következő gépnél is ati vga lesz.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars - Zenty a survivor
-
Aprósólyom
addikt
Ja igen, nagyon érződik, hogy kacsa az egész hiszen Abu írta a cikket. A wii-ben nem is AMD lapka van, és tudomásom szerint a microsoft nem is amd-vel karöltve fejlesztette a konzolját és a directx10-et, hanem én kültem el nekik a szomszédomat Pistikét mert nagyon jó rántottát tud csinálni. Gondoltam segíthet. Kötöttem is a Microsofttal egy megállapodást, hogy 1Mrd forintért megcsináljuk neki. Pistikének meg jószándékúan fizetten diákórabérként 1500Ft-ot, mert jó barátom. Jól megszedtem magam, azóta támogatom a Ph!-t , hogy ilyen AMD párti híreket írjanak, hiszen jó munkám gyümölcseként a cégemet sikerült eladni az AMD-nek így pistike és én mostmár Drezdában világítjuk le a legújabb csippeket tunsgram techonlógiával 10%-os tisztaságú silicium ostyákra egy 21W-os energiatakarékos izzóval, eléggé magas, 25%-os kihozatal mellett. A maradék 75% részleges vagy teljes selejt chipeket pedig eladom genkutató központoknak. Azóta fejlődik is rendesen a tudományág.
[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
rudi
nagyúr
Ismerve a Nintendo hozzáállását max Radeon HD4600 szintű GPU-ra számítok 40 nm környékén. Annak a 3D-s teljesítménye is mérföldekkel a Xenosé (48 unified shader) fölött van. A követhező Xbox-ban viszont tuti CrossFire lesz
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest