Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Ismerve a Nintendo hozzáállását max Radeon HD4600 szintű GPU-ra számítok 40 nm környékén. Annak a 3D-s teljesítménye is mérföldekkel a Xenosé (48 unified shader) fölött van. A követhező Xbox-ban viszont tuti CrossFire lesz
-
Aprósólyom
addikt
Ja igen, nagyon érződik, hogy kacsa az egész hiszen Abu írta a cikket. A wii-ben nem is AMD lapka van, és tudomásom szerint a microsoft nem is amd-vel karöltve fejlesztette a konzolját és a directx10-et, hanem én kültem el nekik a szomszédomat Pistikét mert nagyon jó rántottát tud csinálni. Gondoltam segíthet. Kötöttem is a Microsofttal egy megállapodást, hogy 1Mrd forintért megcsináljuk neki. Pistikének meg jószándékúan fizetten diákórabérként 1500Ft-ot, mert jó barátom. Jól megszedtem magam, azóta támogatom a Ph!-t , hogy ilyen AMD párti híreket írjanak, hiszen jó munkám gyümölcseként a cégemet sikerült eladni az AMD-nek így pistike és én mostmár Drezdában világítjuk le a legújabb csippeket tunsgram techonlógiával 10%-os tisztaságú
silicium ostyákra egy 21W-os energiatakarékos izzóval, eléggé magas, 25%-os kihozatal mellett. A maradék 75% részleges vagy teljes selejt chipeket pedig eladom genkutató központoknak. Azóta fejlődik is rendesen a tudományág.
-
Zenty
őstag
aki a konzolokat ismeri annak nem meglepetés. A nintendo oda figyel a vissza fele kompatibilitásra, és ezért várható hogy a következő gépnél is ati vga lesz.
-
kariad
senior tag
Hát ez nem hozott lázba most!
-
WonderCSabo
félisten
Diszkrét VGAk terén is jobban áll az AMD ár/érték arányban biztosan. És a Wiinél nagyon is számít ez...
-
Bluegene
addikt
igen de ha az Atit mint különálló céget vesszük szerintem most jól megy a szekér, úgy értem a grafikai részleg
szegény Nv se a PS3-mat, se az új GTX-eket nem kapkodják nagyon(ill sok hasznuk sincs rajta), fordult a kocka
Atinál meg az XBOX és a Wii is, no meg a 4800-asok is tarolnak eladásban és nyereségben
-
Fáraó
őstag
-
pocpoc
csendes tag
Remélem ez nem azt jelenti, hogy megint egy emelt órajelű Flippert kapunk.
Nem 2000-ben vették meg az ArtX-et?
-
bolvar
senior tag
szal elméletileg kb aznos teljesítménye van mint egy 770 chipnek?
-
rocket
nagyúr
Hiaba van Wii es az Xbox360 kapcsan jelenleg kb. ~70 millio eladott konzol, ebbol nem sokat profital az AMD.
Egyszeri nagyobb (nehany 10millio $) beveteli forras, utana csak "apropenz", persze hosszutavon osszejohet akar nehany 100millio $, de hiaba fizet minden eladott konzol utan a M$ es a Nintendo az AMD-nek, ezt elosztjuk az eltelt honapok szamaval, akkor nem nagy penzrol van szo egy AMD kaliberu ceg szemszogebol. (jol emlekszem akkor az NV 6$-t kap a Sony-tol minden eladott PS3 utan).
Van nehany eliras a cikkben, amikor a Hollywood kodnevu GPU-t terveztek az AMD meg az ATi kozeleben se volt, a masik , hogy az ArtX-et mar regen feldaraboltak, tehat az eredeti felallasu ArtX akik a Flipper (Gamecube), es a R300 kodjelu GPU-kat terveztek mar nem leteznek a cegen belul.
-
bolvar
senior tag
hát ahogy olvastam a cikket elgondolkodtam ha már az amd fejlesztette ezt a xenos rendszert miért nem ültették át a vga-k világába?ha annyira jó és könnyű rű programozni ha jól olvastam lehetséges lenne?vagy egyáltalán nem?abu?
-
Integra
titán
jó hír!
azért valami normális grafikát is összedobhatnának a következő wii-nek, illene -
Devid_81
félisten
Sajna nem volt még szerencsém Wii hez, pedig nagyon jókat lehet olvasni róla, szuper kiegészítőkkel stb...gondolom nem véletlen az különböző ugra-bugra kiegészítő a géphez, nekik legalább nem céljuk előállítani az új generációs kövér kiscsákókat..
-
tzsolesz
nagyúr
A grafikus hardverekről általában Abu85 hírel. Ha NV-és, ha AMD-és. Mondjuk az a tegnapi S3 az kivétel volt. De itt most nem az a lényeg hogy ki írta a cikket, hanem maga a tartalom.
Szerintem a Wii következő generációs konzoljába nagyjából egy 3850/4670 szintű grafikus hardver kerül. De inkább az utóbbi, ismerve az előzményeket, nem lesz szükségük über-brutál teljesítményre, és ez a célnak éppen megfelelne, ráadásul olcsó előállítani is.
-
Már itt az ideje, hogy kipróbáljam a Nintendo Wii-t.
-
dokar
addikt
azért jó látni, hogy az AMD sokkal több lábon áll, mint korábban gondoltam.
btw láttam rohadt jó AMD-s Black Edition pólót, nem tudjátok hol lehetne ilyet beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat következő generációs konzolja is AMD grafikus processzort használ.
- Milyen egeret válasszak?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest