- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
"Sose értettem azokat akik zabálni meg telefonálni, sms-t / blogot írni jönnek a moziba."
+1
Pont emiatt nem járok moziba évek óta. Nem lehet úgy élvezni egy filmet, hogy körülötted csámcsognak, ropogtatnak, szürcsölgetnek, jellemzően a drámai, "csendes" jeleneteknél teljesen kizökkent az élményből.
És persze a hülyetelefon, amivel rendesen bele reflektorozik minden előttem ülő paraszt az arcomba. Úgyhogy nálam a mozi végleg leírásra került.TV: Szintén egyetértek! Nézhetetlen. Filmek kapcsán évek óta felejtős, inkább évtizedek óta. Reklámmal megszakított filmet lehetetlen élvezni. Akkor is, ha csak egyetlen egyszer szakítanák meg. A TV-nek ilyen szempontból teljesen vége van. Esetleg akit érdekel a sport, vagy a hírműsorok, azok még találhatnak nézhető műsort. Semmi másra nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest