- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
"A Facebookot akarják tiltani, nem a Ph lapcsaládot ... "'
nem oly fontos a Ph család (globális szinten teljesen jelentéktelen, angol nyelvűváltozat sose mükődött), Fb eltűnését többen vennék észre hazánkban, mint a Ph családét. Olvasógárda megsiratná. Végül a Tech2 átvenné teljesen a szerepét." Teljesen más világban nőttem fel, amit te nem ismersz (vagy csak hallomásból, elbeszélések alapján)."
nekem mostani a világ a szabványos és normális, mostani tiniknek meg ami most alakul ki. Mindenkinek az a normális amikor 20 éveit élte, azt sírja vissza. Szüleim a 60-as éveket, nagyszülők anno a Horthy korszakot, én meg a 90-eseket és 00-át."Majd lesz, ami lesz." mindig ez volt. Társadalom Ipari forradalom óta alakul át radikálisan, lassan egy élet alatt többször vesz új irányt. A facebook csak egy állomás, ami a végén vagy a nyúlüreg mélyére kerülünk vagy ráébredünk mi hiányzik valójában. Fb csak a növekedési fájdalom az átformálodásban.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Meta tagadja, hogy fenyegetőzött volna, a német gazdasági-, valamint a francia pénzügyminiszter szerint azonban az EU jól meglenne a Facebook és az Instagram nélkül.
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ford topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest