Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
Én anno az enyémet inkább visszavittem, annyira nem jött be
-
szasanyi
félisten
válasz
Hegyirabló #7 üzenetére
Előszöris el kell dönteni, hogy valóban van-e szükség 165Hz-re (mint utaltam rá, az esetek nagy résztében nincs hiszen értelme csak akkor van ha uo. magas FPS társul hozzá, ami 1440op-ben már problémás).
Aztán a másik dolog, hogy a játékok kis százaléka támogatja a 10bit-es színek megjelenítéstt továbbá HDMI esetén nincs semmilyen korlát.
Szóval ez sokaknak nem hátrány - főként a kiváló panel nyújtotta előnyök mllett - viszont egy dologban feltétel nélkül 1etértek a kritikával: ilyen árú monitor esetében ezen spórolni nagyon csúnya dolog. -
Hegyirabló
veterán
Hát igen, de látod, akkor ennél a kijelzőnél minek a 10 bit, ha csak 1.4 displayport van, viszont mellette meg 165Hz frissítés. Mert használhatja a 165Hz-et, de csak 8 biten. Az meg ugye az örök vita, hogy látni-e a különbséget 8 bit - 10 bit, 120Hz - 165Hz között. Színeknél én látom a különbséget. Frissítésnél meg 120 - 144 között nem biztos, hogy látnám, de 120 - 165 között már valószínűleg.
-
szasanyi
félisten
válasz
Hegyirabló #5 üzenetére
4K@60Hz vagy 1440p@120Hz (de ez a VGA driverben egyértelműen látható, hogy 8 és 10bit színmélységhez mekkora képfrissítés állítható be. Csak halkan jegyzem meg, hogy aki az újabb játékokkal maxi grafikán játszik annak nem is kell öbb, mert a saját konfigom alapján bátran kijelentem, hogy a 102FPS/Hz nincs, vagy csak másodpercekre van meg. De mint céloztam rá, nem CS:Go, Fortnite és hasonló játékokról beszélek.
Egyébként nagyon jó monitor, és 4 monitor után választottam mert ez volt a legjobb (sajnos a legdrágább is, és persze nem LIMITALT verzióban). -
kromatika
veterán
válasz
Hegyirabló #1 üzenetére
Az ég világon semmi.
-
Hegyirabló
veterán
1.2 Displayport mellett mi értelme van a 10 bit színmélységnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az alkalmat egy kellemes tudású modell 15 darabos limitált szériájával ünneplik meg, amelyből kettőt a hétköznapi felhasználók asztalaira szánnak.
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bluetooth-headsetekről általában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest