- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
Én anno az enyémet inkább visszavittem, annyira nem jött be
-
szasanyi
félisten
válasz Hegyirabló #7 üzenetére
Előszöris el kell dönteni, hogy valóban van-e szükség 165Hz-re (mint utaltam rá, az esetek nagy résztében nincs hiszen értelme csak akkor van ha uo. magas FPS társul hozzá, ami 1440op-ben már problémás).
Aztán a másik dolog, hogy a játékok kis százaléka támogatja a 10bit-es színek megjelenítéstt továbbá HDMI esetén nincs semmilyen korlát.
Szóval ez sokaknak nem hátrány - főként a kiváló panel nyújtotta előnyök mllett - viszont egy dologban feltétel nélkül 1etértek a kritikával: ilyen árú monitor esetében ezen spórolni nagyon csúnya dolog. -
Hegyirabló
veterán
Hát igen, de látod, akkor ennél a kijelzőnél minek a 10 bit, ha csak 1.4 displayport van, viszont mellette meg 165Hz frissítés. Mert használhatja a 165Hz-et, de csak 8 biten. Az meg ugye az örök vita, hogy látni-e a különbséget 8 bit - 10 bit, 120Hz - 165Hz között. Színeknél én látom a különbséget. Frissítésnél meg 120 - 144 között nem biztos, hogy látnám, de 120 - 165 között már valószínűleg.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
szasanyi
félisten
válasz Hegyirabló #5 üzenetére
4K@60Hz vagy 1440p@120Hz (de ez a VGA driverben egyértelműen látható, hogy 8 és 10bit színmélységhez mekkora képfrissítés állítható be. Csak halkan jegyzem meg, hogy aki az újabb játékokkal maxi grafikán játszik annak nem is kell öbb, mert a saját konfigom alapján bátran kijelentem, hogy a 102FPS/Hz nincs, vagy csak másodpercekre van meg. De mint céloztam rá, nem CS:Go, Fortnite és hasonló játékokról beszélek.
Egyébként nagyon jó monitor, és 4 monitor után választottam mert ez volt a legjobb (sajnos a legdrágább is, és persze nem LIMITALT verzióban). -
Hegyirabló
veterán
Aha! És mekkora felbontásig, milyen frissítésig?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
Pedig egyébként tök jók lennének ezek a monitorok.
-
kromatika
veterán
válasz Hegyirabló #1 üzenetére
Az ég világon semmi.
-
Hegyirabló
veterán
1.2 Displayport mellett mi értelme van a 10 bit színmélységnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ - Ultrawide 3440x1440, 144hz Gaming monitor!
- LG UltraGear 27GP850+PhilipsfullHD+ monitor állvány
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest