Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bordoi
őstag
Az mindegy, hogy nem sikerült szépen, de legalább te követted el. Viszont egy gyári cucctól, főleg, hogy feltörekvő márka egy kicsit talán többet várnék.
Szerintem pedig a nyári hőségben jó szolgálatot tehet egy ilyen kis tekergetős dolog.
Alapon a ház ventik pl. csendben dolgoznak, de ha az ember fia neki kezd esetleg játszani, nem árthat a plusz ki-be levegő a házban. Nem szeretem én sem a hangos gépeket, viszont a meleg cuccoktól áll a hátamon a szőr. -
kételkedem
addikt
Szerintem ezt 2008-ban minden alaplapnak tudnia kellene alapból. A kis hőérzékelőket feltenné az user a számára fontos alkatrészre, az alaplap ennek megfelelően szabályozná a venti fordulatot. A CPU-nál ott van ugye a PWM, nos így kellene a teljes hűtést szabályozni, nem pedig mindenféle delejes csavargatóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest