Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Monitorkalibráló eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Wander
tag
Hát nem tudom hogy vagy vele, de teljesen jó a készülék. Én xbox 360-hoz használom, ez hajtja meg a 2 ventilátort és jó működik. Kicsit drága mint a konkurens de nagyon jó. Baj csak az hogy nem írták oda hogy mekkora max ampert bír el és a teljesítménye is köbözve van (30 w) nincs pontosítva. (ténylegesen használni tudó watt)
-
-
-
sonar
addikt
Szerintem ott is csak mintavételes ellenőrzés van.
Egyébként a Mercit megint ne keverjük ide, mert ott teljesen mások a követelmények.
Tisztában kell lenni ezzel. Minden a vevőtől függ. Meg, hogy ki hogyan mit magyaráz be neki... én mondjuk tökre imádom mikor a hozzá nem értő managereket szivathatom
Egyébként csináld amit mondtam: Fotózd le, és küld el nekik, hogy ez a fasság a panelon. Ha választ nem is kapsz tuti, hogy a gyártónak a körmére néznek. -
@kételkedem : Így is van...!
@Bordoi : Na előttem a kételkedő kollega leírta, minek hogy kéne működni. Nem nehéz ilyen szabályzót csinálni, és máris megoldja magának a masina.
Amúgy az igaz hogy a saját cuccban az a jó hogy annyira bízhatsz benne amennyire összeraktad + ismered az egészet.
És általában az ember úgy oldja meg hogy nem baj ha ronda de legyen masszív
-
-
Jáhh, én ennyire nem néztem át tüzetesen.
Ez így tényleg GÁZ
Jobban megnézve pár helyen tényleg leszedték a lakkot is...Viszont a forrasztások nagy része azért nem lyukas. Kínai cucctól ez már valami.
Meg ez még mind nem lenne baj, mert a minőséget nem nagyon befolyásolja, úgysem szokás nagyon szétszedni... de ha ilyen ronda akkor ne PLEXIT tegyenek az aljára

Meg hát az a poti... -
törölt tag
Elég népszerű termék ez, sok helyen lehet róla olvsani, főként jókat. Itt a LOGOUT-on is van róla egy tesztben belül néhány mondat Mr Sm!tH tollából, és Ő elégedett a termékkel. A RadikalMod is tesztelte a terméket és ott is tetszést aratott, így szerintem Te egy nagyon selejtes darabot foghattál ki, sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen routert?
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

látnád ezeket a Set Top Boxokat 
, azért a rákötött ventiket korrekten vezérli, nem "hullámzik" a fordulatszám?