Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Wander
tag
Hát nem tudom hogy vagy vele, de teljesen jó a készülék. Én xbox 360-hoz használom, ez hajtja meg a 2 ventilátort és jó működik. Kicsit drága mint a konkurens de nagyon jó. Baj csak az hogy nem írták oda hogy mekkora max ampert bír el és a teljesítménye is köbözve van (30 w) nincs pontosítva. (ténylegesen használni tudó watt)
-
-
-
sonar
addikt
Szerintem ott is csak mintavételes ellenőrzés van.
Egyébként a Mercit megint ne keverjük ide, mert ott teljesen mások a követelmények.
Tisztában kell lenni ezzel. Minden a vevőtől függ. Meg, hogy ki hogyan mit magyaráz be neki... én mondjuk tökre imádom mikor a hozzá nem értő managereket szivathatom
Egyébként csináld amit mondtam: Fotózd le, és küld el nekik, hogy ez a fasság a panelon. Ha választ nem is kapsz tuti, hogy a gyártónak a körmére néznek. -
@kételkedem : Így is van...!
@Bordoi : Na előttem a kételkedő kollega leírta, minek hogy kéne működni. Nem nehéz ilyen szabályzót csinálni, és máris megoldja magának a masina.
Amúgy az igaz hogy a saját cuccban az a jó hogy annyira bízhatsz benne amennyire összeraktad + ismered az egészet.
És általában az ember úgy oldja meg hogy nem baj ha ronda de legyen masszív -
-
Jáhh, én ennyire nem néztem át tüzetesen.
Ez így tényleg GÁZ
Jobban megnézve pár helyen tényleg leszedték a lakkot is...Viszont a forrasztások nagy része azért nem lyukas. Kínai cucctól ez már valami.
Meg ez még mind nem lenne baj, mert a minőséget nem nagyon befolyásolja, úgysem szokás nagyon szétszedni... de ha ilyen ronda akkor ne PLEXIT tegyenek az aljára
Meg hát az a poti... -
törölt tag
Elég népszerű termék ez, sok helyen lehet róla olvsani, főként jókat. Itt a LOGOUT-on is van róla egy tesztben belül néhány mondat Mr Sm!tH tollából, és Ő elégedett a termékkel. A RadikalMod is tesztelte a terméket és ott is tetszést aratott, így szerintem Te egy nagyon selejtes darabot foghattál ki, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 memória kit - ELADÓ!
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest