- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
sshr3kk
tag
Aztán miért olcsóbb a box? Mert fizetni kell, hogy játszhass neten, meg vehetsz pár havonta új gépet, ha banolják a flash miatt?
A PS-nél meg ezek kiesnek, tehát kb. ugyanott vagy az eredeti játékokkal és az ingyen multival...
Ráadásul szerintem az xbox joy egy határ sz@r!
Live your life, like it's your last day!
-
Vertic
aktív tag
" ... a Microsoft még sem hisz a sikerében"
'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
-
jocek91
aktív tag
A microsoft a pénzen kívül hisz valamiben is egyáltalán?
-
bigga
aktív tag
Hát én is inkább a telefonokban hiszek, ha így haladunk könnyen lehet, hogy fölöslegessé válnak a kézi konzolok (de ez még erőteljesen a jövő zenéje).
De azért sokan otthonra is vesznek kézi konzolt, és csak ritkán viszik magukkal - van ilyen réteg is, talán ezért nem látni Mo.-n annyi PSP-t az utcákon?..." You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
M@trixfan
addikt
válasz mrhitoshi #19 üzenetére
Az az igazság, hogy az ilyen trendeket csak nagyon komoly és költséges marketingkutatás elvégzése után lehet látni. Mostanában fejeztem be iPhone 4-en a Death Rally-t és bizony jól jött volna egy analóg kar hozzá. Nagyon innovatív lett a VITA, jó hardverrel.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Pikari
addikt
*Pikari nem hisz a Microsoftban*
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Archer
őstag
Előbb kijött, könnyebb rá fejleszteni, olcsóbb. Még mi kellene? Lehet, hogy a PS3 technikailag magasabb szinten van de aki szórakozni akar, az nem a konzol prociját fogja vizsgálgatni meg egyéb alkatrészeit, hanem csak bekapcsolja aztán hadd menjen.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
-
sshr3kk
tag
válasz Dr. Akula #21 üzenetére
Már ne is haragudj, de miért is tudta szétszopatni a MS a Sonyt? Ja mert sokkal gyíkabb a konzoljuk, szarabb minőségűek ugyanazok Xboxon, mint PS3-on, vagy azért,mert amit a PS3-on ingyen kapsz, azért havonta fizet a sok birka? Pffff, méghogy a MS szétszopatta a Sonyt HÁHÁHÁHÁHÁÁH
-
sshr3kk
tag
A WinPhone 7 a világ legsz@rabb oprendszere, és ha lehet, akkor még kötöttebb, mint az Iphone. Szerintem förtelmes, és kár, hogy ilyet meg lehet, illetve meg mertek csinálni 2010-ben...
-
Dr. Akula
félisten
a hardcore játékosok számára csak a kézikonzolok tűnnek értékelhető opciónak.
De csak amíg meg nem látják a Tegra3-at. Igaza van az MS-nek, ráadásul már megmutatta hogy hazai pályán is szanaszét tudja szopatni a Sonyt (Xbox).morgyi:
Szerintem jelen pillanatban játékélményben és a játékok minőségeinek terén a kézikonzolokkal csak az iphone versenyezhet.
Azzal meg a Tegra2. Már most is, és nemsoká jön a 3.[ Szerkesztve ]
-
matej013
tag
Nekem csak az érintőpad az egyetlen dolog ami nem tetszik a Ps Vita-ban. Egyébként szerintem tuti befutó, pláne, hogy PS3 szintű grafikát kapunk egy kézi konzolban.
A sörben kevés a vitamin. Ezért kell sokat inni belőle.
-
mrhitoshi
veterán
Itt most az a lényeg, ahogy a hírben is áll, jelenleg az fog kézikonzolt venni, aki "hardcore" játékos, magyarul szüksége van feltétlen arra, ha el hagyja a házat, ahol van PC+konzol, akkor tovább tudja folytatni a játékot nagyon jó grafikai minőségben. De! sajnos ez a réteg már lehet nem akkora, hogy ebből nyereséget lehessen kihozni, de még ha hozzávesszük azt a réteget is aki mondjuk megveszi, és használja, de nem a "hardcore" rétegbe tartozik, még lehet akkor se lesz akkora a nyereség, hogy ez a vonal megérje. Na most, aki meg nem abba a "hardcore" rétegbe tartozik, és vesz egy Androidos netán WP7 iOS rendszerű telefont, annak meg már nem fogja megérni a kézikonzol, mivel ugyan úgy tud játszani a telefonon, és ez a dolog kulcsa. Ma már a legnagyobb réteg nem vesz kézikonzolt, hanem megelégszik az okostelefon adta lehetőségekkel. Szerintem lehet ezen VITAzni ( ), hogy az M$-nek nem tetszik a konkurencia, de szerintem most itt tényleg igaza lehet, nem csak az irigység szól belőle.
Még ha ez a PS Vitánál nem is fog jelentkezni, de szerintem ebbe az irányba tart az ipar.[ Szerkesztve ]
PS4
-
-
mrhitoshi
veterán
Én itt most igazat adok az M$-nek.
PS4
-
mongi
senior tag
Ez a kijelentés is mintha MS-berkekből (Bill Gates -1981) származna:
"640kb mindenre bőven elegendő most, és a jövőben is..."[ Szerkesztve ]
.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
MerLinh
senior tag
válasz Dark Archon #12 üzenetére
van egy pár bt kontroller amit lehet használni telefonon is, csak hát hova teszed a telefont míg a kontrollert nyomod azt nem tudom =) nem telefonra találták ki, de ott is mükődik
[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
he7edik.
addikt
Én meg nem hiszek a Microsoft-ban
Égő szöveg a flém vázon
-
addikt
-
MLaca
őstag
"A kézikonzolok nem hiszenk a Microsoftban"
http://mlzphoto.hu/
-
MichaelSD
őstag
A Microsoft nem hisz a készikonzolokban..na ja, MS sokban nem hitt...
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
CsendesMark
aktív tag
Nem hisz benne, mert nincs nekik
Az ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
-
Ribi
nagyúr
Szerintem nekik teljesen elegendő, ha egy sima controlert fejlesztenek, amit mobilhoz csatlakoztatnak és kész. Tényleg csak a gombok hiányoznak a telefonról.
-
félisten
Okostelefonok mellett marginális a piacuk.
Nyilván az ázsiai piacot is számításba kell venni, és ott soha nem tudott igazán villantani az MS.Meglátjuk, hogy milyen lesz a vita.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
törölt tag
én egyébként se vagyok nagy kézikonzol rajongó, de ha vennék akkor a mostani tapasztalataim szerint teljesen érintésérzékeny felületűt nem. kellenek a dedikált gombok sok esetben, lehet autoversenyezni döntögetéssel is persze, de egy analóg karral azért fényévekkel pontosabban irányítható.
-
geezer
aktív tag
Egyrészt igaza is van, másrészt viszont nem is jellemző, hogy cégek a konkurenciát dicsérjék, vagy pozitívan lássák.
-
moli.hu
őstag
persze, mara megvaltozott a piac, de az a stajsz, hogy a microsoft 2 fordulonyi kezikonzol-generaciobol maradt ki, ahol bizony lett volna profit.
de foleg tapasztalat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4