Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
Valami nálad kehés lehet, húzd újra a rendszert...
miii? aszittem csak a windózt kell 3 havonta újrahúznimostmá' a linuxot is??
A linkelt tesztben egy dual p3-al egy ismeretlen bitrátájú filmet (sőt csak egy előzetest) játszott le bacsis és idézem:
Mind a 2 processzor majd’ kiugrott a foglalatjából, úgy küzdött a lejátszással
kb. megmozdítod az egeret és beszaggat a hang. -
sztikac
őstag
Videos HW gyorsitas teren az egyetlen igazan mukodokepes kombinacio az ugy nez ki, hogy NVidia + Linux + ffmpeg
Nemtudom nekem Vista alatt is faszán működött a hw gyorsítás, 8500GT-vel is és HD4670-el is (pár százalék proci terheléssel). Azt tudom hogy nvidiával linux alatt is faszán megy, csak én lecseréltem ati-ra mer' az jó (win alatt 1000x jobb is...)
Amugy meg erdekelne, hogy milyen codec+bitrate mellett jon ossze az a 80-85%, mert baromi soknak tunik.
Sajnos már nincs meg a film, de ha tudsz linket adni ahonnan legálisan tölthetek le különféle bitrátájú hd filmeket akkor kipróbálom mivel mennyi. Persze ne túl nagyokat mert 2 mbites adsl-em van és reggel megyek melózniszerk. helyesírás + megnéztem mennyi helyem van:
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
/dev/sda3 17G 12G 4.4G 73% /szóval tényleg ne legyenek nagyok
-
sztikac
őstag
Hol volt róla szó? Itt a topikban nem találtam.
Dual P3-on, mplayer-mt-vel és sok szerencsével elhiszem hogy megnézel egy alacsonyabb bitrátájú HD filmet szaggatás nélkül. Egy 720p filmet 80-85% prociterheléssel* játszik le a C2D E4400-am, mindem tiszteletem a tiéd ha Te egy P3-on HD-t nézel. Mivel Ati kártyám van (4670) ez az évtized végéig valószínűleg így is marad* linux alatt, Vistán 7-8% -> hardveres gyorsítás + rendesen működő driverek ugye.
-
sztikac
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #619 üzenetére
Sajnos hd filmeknél semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft