Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Hardverhibás a géped. Nálad valószínűleg csak Windows alatt jelentkezik, ugyanúgy, ahogy nekem a GRUB error-ok.
"Hanem az, hogy az OS igényeinek a kiszolgálásához nem kell upgrade-elned a vasat, mert egy Linux-disztribúció lényegesen kevesebbel is beéri, mint a legújabb Windows-ok."
Akkor is, ha a legújabb Windowsok minden extra szolgáltatásának bekapcsolod Linuxos megfelelőjét (már ha van ilyen)?
Árnyékmásolatok, töredezettségmentesítés a háttérben, ilyesmi."helyi privilégiumszint-emelést lehetővé tévő Windows-bug még nincs..."
Már kitárgyaltuk, ha van Windows tűzfalad, akkor azon nem megy át és csak az RC-ben van jelen (bocsi, már abban sem, mert jött rá frissítés).
PuMbA: Köszi, ezek szerint nem csak én vagyok hülye a Linuxhoz, hanem te is. Jó tudni, hogy mi nem férünk bele a "kiváltságos" rétegbe.

-
chepavel
aktív tag
A költői túlzást tartom..

Ha pedig BSOD van, akkor az OS nem lefagy, hanem biztonsági leállítást csinál. Újraindítás után pedig az eseménynaplóban ott van az, emberi nyelven is, de ha jobban fekszik az xml, akkor abban is. Arról, hogy még számos plusz információt közöl, nem is kell említeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest