Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bbTamas77

aktív tag

válasz dergander #94 üzenetére

Te végiggondoltad, hogy mit beszélsz?
    Még is az nVidia-nak miért kellene elfogadni egy konkurens cégnek egy saját fejlesztésű API-ját?
    Ennyire elvakult fanok nem lehettek. :W
    Akkor feneket sikerült keríteni ennek a Mantle-nak, hogy nagyobb a füstje mint a lágja.

Fikázzak sokan a mantlit pedig az amd vette a fáradtságot és tett valamit,és már a crytek fiúk is ráugrottak...akkor nemlehet annyira rossz.
    "crytek fiúk" aha.. szóval ha crytek nem ugrik rá valamire az nem lehet jó?

Akkor tévedésben élnek egyesek, hogy nem igaz.
    Valahol azt olvastam, hogy valaki Kijelenti, hogy Mantle a legjobb API.
    Ilyen, nincs, hogy legjobb API.

dergander-től:
    "Az hogy most az MS csinál nekünk egy LowLevelApi-t nembiztos hogy olyan jó lesz."

Ellenkezőleg, pont, hogy jobb lesz, lesz egy közös alap amit mindenki támogatni fog.

• BiP

nagyúr

válasz dergander #94 üzenetére

"Az nvidiát nem is érdekli ez az egész low level api dolog,mivel elbukták a konzol hardver cimet."
    Szerintem ez túlzó kijelentés. Szerintem érdekli őket a Low-level API (lásd mennyire ráugrottak most a DX12-re), csak a Mantle nem érdekelte őket. Meg ugye ki tudja, az AMD milyen feltételekkel ajánlotta fel nekik.
    Lehet, hogy tök új hardvert kellett volna tervezni hozzá (ami nem 2 hónap), nem fért volna bele a stratégiába, stb.

És közben Ádibá sem mond hülyeséget, mert az NV kártyák Mantle nélkül is hozzák az elvártat, amit egy kártyától várna az ember, és amit a Mantle oldana meg elvileg. NV-nél nem panaszkodnak tömegek a mikroakadásokra és a driverekre.
    (ez nem fanboyság akar lenni, hanem ezt tapasztalom)

Új hozzászólás Aktív témák