Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
idegen lény #49 üzenetére
Félreértés ne essék. Azzal nem azt akartam mondani, hogy az egyik cég jobb a másiknál, hanem az "állításuk szerint" részre reagáltam.
A szógyakoriság-figyelő robotok meg nem férnek hozzá egy cég saját szerverein lévő leveleiknez/adataihoz.
(#48) raper
Számomra, ha egy cég csak azzal tudja reklámozni a saját termékét, hogy a másikat lejáratja, azzal csak azt ismeri el, hogy jobbat nem tudott alkotni. -
Panthera
őstag
válasz
idegen lény #35 üzenetére
Aki használja a noscript kiterjesztést, az tudja hány oldalra van beépítve google script. Firefox+Noscript+AdBlock párosítást használok, tőlem aztán gyűjthetik az adatokat (ha sikerül), úgyse sok reklámot látok.
-
Dilikutya
félisten
válasz
idegen lény #29 üzenetére
Én Firefoxon használom, tökéletes. Mit nevezünk lassításnak? 0.005s nem észrevehető.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
idegen lény #25 üzenetére
Ezt már az IE9-nél elterjesztette a MS (: Azóta is hangoztatják. Egyébként lehetséges, hogy igaz, miért ne? Mi alapján?
A google dollár tízezres díjakat tűzött ki a hibákat megtalálók számára és nincs tele mégsem a sajtó hetente vele, hogy újabb kifizetés volt (: Viszont már jóideje nem olvastam arról sem, hogy az iexploreren keresztül loptak reneszánsz festményt, tehát lehet, hogy biztonságosabb, ki méri és mi alapján?
woland: Mondtam, az alagút végén a fény. A spam eltüntető rendszere (sajnos nem az automata, egyszer be kell állítani) most pl épp az outlooknak tetszik jobban. A flag + mappa valamiért nem annyira jó, ráadásul korlátozott a szabály-szerkeszthetőség ):
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged