Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
#16820480 #140 üzenetére
tőled is kérdezem: "dinamikus IP-ről jön a cucc.": ami onnan derül ki, hogy?
"egyébként szerintem nem agyhalott.": és itt a szerinteden van a hangsúly. szerintem meg olyan biztonsági megoldásra bízni például a levelezést, amiben backdoor van, őrültség. lásd barracuda. szerintem meg olyan biztonsági megoldásra bízni a spamszűrést, ahol csak a pénz a motiváció, ostobaság. lásd uceprotect.
persze lehet abban a hitben élni, hogy legalább nem kapsz spamet, de akkor a hited mellé vedd fel biztos tudásnak azt is, hogy értékes levelet se kapsz meg.
"az otthoni ilyen szervert üzemeltető emberek aránya elhanyagolható sajnos azokhoz képest, akik önkéntelenül botnet tagok.": ez igaz, csak nem releváns.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest