Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nem akartam kifejteni teljesen mert itt félig off, de nem erre gondoltam. Ezen gyárilag 2-3 recovery partíció van, a normál 500MB-os mellett többek között a 20GB-ossal, tele. Tehát nem a normál recovery partícióról beszélünk. Nem néztem, nem próbáltam még, de gyanítom egy komplett "előtelepített" win8 lehet rajta a Samsungos bloatware-ekkel telerakva... ahogy a laptop érkezett.
Eddig nem mertem ezt legyalulni mert nem értek hozzá (és nem is érdekelt
) mivel aktiválódik a win egy újratelepítésnél. Eldobni nem akartam.
Most viszont ha win10-re lesz frissítve akkor:
- Annak semmi értelme, hogy megmaradjon a 20GB recovery a win8+bloatware felállásban. Resintallnál úgysem szívnám végig, hogy win8+bloatware, majd win10 upgrade. Ráadásul a bloatware-ek önmagukban is szarok. Jobb lenne nélkülük.
- Arra nem látok esélyt, hogy egy "Samsungos" gyári win10+bloatware recovery lesz belőle... mert miért és hogy lenne?Ez egy spéci partíció lehet.
Szóval innentől viszont erősen törlendő lenne. Feltéve ha nem fog többé hiányozni az aktiváláshoz sem. Akkor a laptop is ugyanúgy lenne kezelve mint a desktop gépeim: usb img-ből tiszta win10 reinstallok, ha szükséges majd aktiválás.
Csak utóbbi az asztalikon loaderrel megy, itt a laptopon meg nyilván a jogtisztaságot nem dobnám el.
Kérdés, hogy a recovery (alaprendszer) törléssel ezt megteszem-e.(És persze se időm se kedvem ezzel foglalkozni, megnézni rendesen mi ez, mi-hogy működik.
Gondoltam hátha van pont ilyen jellegű tapasztalata valakinek.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Insider Preview kiadást telepítő felhasználók is frissíthetnek végleges Windows 10-re.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest