Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
"ilyet nem is mondtam.": lehet, hogy explicite erre utaló karaktersorozatokat nem írtál le, de a tény, hogy egy olyan subthreadben szóltál hozzá, ahol ez a kiinduló tézis, mégiscsak azt mutatja, hogy implicite mondtál ilyet.
ráadásul mikor erre felhívtam a figyelmedet, az arra adott válaszban megint csak teklát meg a társait kezdted emlegetni. kénytelen vagyok cáfolni: a cégek zöme nem méretez tartószerkezeteket, tehát az ilyen programok nem a *gyakori* programok.
-
-
Ez volt az eredeti állítás: "Persze a céges szegmens más, ahol kiadnak milliókat SW-re, ott nem fognak ugrálni. Ráadásul a leggyakoribb cuccoknak sajnos nincs linux verziója."
Emeljük ki belőle a két kulcskifejezést: céges szegmes és leggyakoribb cucc.
A céges szegmensben az egyik leggyakoribb cucc a fotóbolt és környéke. Ezt elismertem, hogy nincs, a vitának ezen szálát tovább tekerni értelmetlen.
Ezek után viszont vitatom azt, hogy a céges szegmensben az autocad meg a vasbeton szerkesztés és a többi, általatok említett program lenne a *leggyakoribb*.
A leggyakoribb programok a vállalatirányítási rendszerek (az office után), abból pedig minden megvan linuxra is. Office is van, ha valaki nem annyira agyatlan, hogy enterprise adatbáziskezelésre akarja az excelt használni.
Cad is lenne, ha az amerikai hadseregnek jó a brlcad, akkor másnak is elég kellene lenni.
Szóval a gyakori melókat tekintve, ha valaki nem grafikus, akkor elboldogul linuxon. De ezt a má$ik oldal támogatói nem akarják elfogadni, mert keserű pirula a világuralom után n+1. gyártóvá süllyedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest