Új hozzászólás Aktív témák
-
-
front3r
őstag
Ha már Android: Egy SGS II-n is beakad a felület és nekem darabos volt az animáció a WP7 után. Ezt egy üzletben kiállított telefonon láttam, megnéztem egy másik üzletben is egy SGS II-őt és ott is láttam akadást. Pedig nem egy belakott Android volt. Igaz nem ICS, de ez durva... :S
Ez úgy tudom egy felső kategóriás telefon, szóval hasonlíthatjuk ehhez is, de nincs értelme.
Nem azt mondom hogy eljutnak, majd arra a szintre, mikor nem akad az Android, de az nem most lesz.Tehát érted az MS erős hardverkövetelményét? Tableten ez pozitívum, PC-n nem, de ott nem is lesz nagy hardverigénye a Windows 8-nak.
-
buvartacsko
addikt
te mi a fszról beszélsz?!!? 4-5 éves gépeken szárnyal a windows 7, és így a windows 8 is... hova kell atomerőmű ehhez? ?!!?? ekkora hülyeséget nem láttam már évek óta. amin xp elmegy jól, azon a w7 is....
giga fail a postod, eleve nem arról szól a hír, hogy otthon neked milyen konfigot kell összeállítani hogy megfelelj a windows 8 minimum rendszerkövetelményeinek, hanem hogy a tablet gyártónak milyen hw-t kell belepakolni hogy előretelepítse rajta a windows8at, és úgy adja el neked készen, out of the box.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nagyon szigorúak a minimális követelmények a Windows 8-as tabletekkel kapcsolatban.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fű, kertitó és minden ami a kertes házhoz tartozik...
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gitáros topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest