Új hozzászólás Aktív témák
-
datatomm
tag
Mostmár csak azt várd ki, hogy meg is tudd fizetni.
Új alaplap ... új konfig ... pár év és meglesz!
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #33 üzenetére
Egész nap kerestem még a nagyítóval is megnéztem de egyet sem találtam a nyakamon, na nekem ebből se jutott.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nyakunkon a DDR4.
-
Talma
tag
Húha, lassan nekiállhatok notebook DDR2-ből betárazni, mielőtt csak használtan vagy múzeumban lesz
A 8 gigás kitek már most is aranyárban vannak
-
atti_2010
nagyúr
válasz
fatallerror #29 üzenetére
Viszont a kupak alá befér akár 1-2 Gb DDR5 is és 20nm -en nem elképzelhetetlen, azt pedig már 2014-2015 ben megkaphatjuk.
-
fatallerror
addikt
-
freemanone
addikt
Én már egy 5830 - 5850-el is beérném. 7850-et még 1 pár évig nem fogunk látni szerintem, de nincs olyan messze.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
freemanone #24 üzenetére
Ha sikerülne elérni APU-ban egy HD 7850 teljesítményét én el is felejteném hogy léteztek valaha dVGA-k.
-
freemanone
addikt
Legalább lesz mivel etetni az APU-kat, bár oda még ez is karcsú nade majd meglátjuk. Ha sikerülne elérni egy korrekt mem sávszélt akkor a közép kategóriás dGPU-k is feleslegessé vállnának. Illetve brutális dual graphics módba kapcsolhatóak lennének. Jó lesz ez!
-
lujó55
addikt
válasz
fatallerror #18 üzenetére
pont, hogy a megjelenést követően esik majd az ára. most a DDR2 van a minimumon.
-
staccato
tag
válasz
fatallerror #18 üzenetére
jelenleg akkor még nincs túl nagy jelentősége a ddr4-nek.
-
fatallerror
addikt
addig jól bekell vásárolni ddr3-ból
-
lujó55
addikt
DDR4?
Valahol lemaradtam. Ez miért is kell nekünk? Gondolom kevesebb energia, nagyobb sebesség, meg új tokozás, új alaplap, új gép...
á, már rá is jöttem -
Tikakukac
titán
Lassan megint váltunk. De csak lassan szerencsére.
Én adok 8 gigát a laptopba ddr3-ból bagó pénzért, irodai meg netezési célokra több nem kell. Ez a gép marad a haláláigAztán meg kiderül, fognak-e még valaha ilyen finom kis műszereket gyártani
-
Tidus
addikt
Ezt is túl éljük mint a többi váltást fejlesztést. A DDR-ek létráján minden fokon voltam már.
-
banhammer
veterán
Úgy néz ki, hogy nem fog fenyegetni az a veszély, hogy hirtelen DDR4-re kell váltanom.
-
Indy69
aktív tag
Akkor kb 5 év múlva leváltom a mostani konfigot
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest