Új hozzászólás Aktív témák
-
kayman
senior tag
De legalább csináltak valamit, nem a 10éve futó formákat erőltetik továbbra is...
-
lono981
csendes tag
Urak! Emlékszem még régről, hogy volt kifejlesztve egy FPS-hez szánt joy. Ezt még kb. tíz évvel ezelőtt olvastam az 576 kbyte újságban. Nem tudja vki, hogy mi lett a sorsa a fejlesztéseknek? Doom3/Quake4-hez gondolom semmilyen joyt nem érdemes venni. Még nem próbáltam PC-n joy-jal gammázni. Könnyebb vagy nehezebb, mint billentyűvel?
-
Her
csendes tag
Már bocsánat de ez egy az egyben a saitek koppintása. Asszem az evo néz pont így ki ,de lehet ,hogy máskülönben jó lessz. Bár asszem csak árban tud versenyezni a nagyokkal.
A Logitec pediglen (már ha használja az ember napi szinten) hát hogy is fogalmazzak szalonképesen? nem egy tartós darab. -
H.O.D.
senior tag
Balkezesek meg megint mehetnek a 'csába. Eddig csak a Saiteknek jutott eszébe a cserélhető csuklótámasz. Csinálhatnak bármit, ha azzal a vásárlóközönség 15%-át kapásból ignorálják.
-
Kain
senior tag
Bár én nem joy-t hanem gamepadot használok,volt Saitek is,teljesen jo volt,nagyon jol is birta,sőt sztem még most is működne ha beüzemelném.Jelenleg Logitech van és cordless,soha semmi gond nem volt vele,haveroknak is iylen van,nekik se,el sem tudom képzelni miert szidhatják....
-
Fáraó
őstag
Szép joy, de én ezekben a wireless cuccokban nem bízok. Eddig 2 ilyen vezetéknélküli cuccom volt, egyik sem jött be.
Volt Genius joyom is, az se jött be. Ez mondjuk nem néz ki rosszul, de a vezetékest egy alaposabb tesztelésnek alávetném. -
Antibazsi
aktív tag
Bazz...millió gomb,marokhűtés,rezgő funkció,kutyaf@sza...hol tartunk? Utoljára c-64-es korszakban fogtam ilyen szerkentyűt.faja 3 gombos mikrokapcsolós.Akkor még az volt a menő amelyiken volt folyamatosan tüzelő gomb.Dúrva mennyit fejlődött. Hát ha sok felesleges pénzem lesz egyszer benevezek egy ilyenre/hasonlóra.
-
edipqe
senior tag
vszleg nem lesz 2k alatt az ára, akkor meg nem értem hogy magán a stick-en lévő ocsmány illesztési csíkot miért nem lehet eltuntetni? ezzel ugy nz ki mint vmi kinai x@r.
csak nekem vannak ilyen igényeim? lehet egyedul vagyok, vele. -
Macilaci457
őstag
Az mióta fejlődés, ha kihagynak dolgokat, majd visszateszik?
Majd jön a belépő szintű autó kerék nélkül, a következő szint kocka kerékkel, és a profi ami gurulni is tud.
rezgő funkció... röhely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Vezeték nélküli modellel bővül a Genius joystickcsaládja.
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest