- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Apple notebookok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlegetonR
csendes tag
Nem értem a problémáitokat. Engem valahogy mindíg elkerültek a bugok és ment minden ahogy kell. Sokfélét csinálok a gépen, dolgozok, grafika 2d, 3D és játszok is, de ilyen dolgokat nem tapasztalok.
Lehet hogy csak a megfelelő programokat használom. -
kranazoli
senior tag
Különálló telepítő, nem kell hozzá a 11.5 és igen, ez magyar nyelvű CCC-t is tartalmaz. (és benne van az összes Cata alkalmazás. Express -> mind; Custom -> pipálgatsz mi kell, mi nem)
[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Ezt a hotfix témát eddig nem igazán követtem és nem is értem jelenleg.
Önálló telepítés, azaz nem kell hozzá a 11.5, vagy arra épül? Valamint magyar nyelvű, vagy csak angol és a főbb nyelvek vannak benne? Jelenleg "individual" drivereket használok, de arra már rájöttem, hogy nem kell mind, csak a CCC és a DD, mivel utóbbi magában foglalja az OpenCL drivert is. Válaszokat előre is köszönöm.Vigi
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
Oliverda
félisten
Az AHCI driver is frissült.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
MrTwister
őstag
daa-raa: No ezt nem tudtam! Sosem rakom fel! Mitől lesz nekem jobb? Több fps, szebb lesz a játék?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
pete_21
addikt
Lehet, hogy hülye kérdés, de az Application Profiles csak akkor kell, ha crossfire-s rendszerem van? Vagy single-gpu-nál is kell?
-
Boxi88
őstag
Ezt lehet kihagyom, nem tűnik túl összeszedett drivernek, pláne hogy egyből hotfixxel jött... úgysincs bajom a 11.4-el! Majd a 11.6-os!
-
siriq
őstag
Ha ilyen utemben probaljak megoldani a mousebug-t , akkor a vegen tenyleg 2 eves lesz a hiba.
Ahogy nezem mar meg van a 2 ev.
[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Tomcat
őstag
A CF-es hibaüzenetet sajnos én is tapasztaltam a Power Director-nál. Azt hittem hogy csak nálam van valami hiba, de utána kerestem láttam hogy nem vagyok ezzel egyedül, másoknál is ez a helyzet. Még szerencse hogy a CF-t néhány kattintással ki-be lehet kapcsolgatni.
Tomcat
-
CS_D
senior tag
Jó ez, hogy ennyire sűrűn jönnek a driver frissítések...
Csak egy baj van, hogy ezek nagy része hibajavítás. Ha csak optimalizációról és új feature-ökről lenne szó, akkor minden tiszteletem az AMD-é lenne.
-
Versus
senior tag
Na hogy mar_tin-nak és neked is jó hírrel szolgáljak a Power Director egyértelműen használta a VGA-t, igaz hogy csak az egyiket.
42 fokról 53 fokra emelkedett a hőmérséklet a kódolás ideje alatt és 153/300-ról 400/900-ra az órajelek.
AVCHD-ról Mpeg2-re teszteltem, a hang rendben van.
A program főablakában aktív a "Hardware Video Encoder" Mpeg2-nél,H.264-nél és Mpeg4-nél.
Ha a Crossfire be van kapcsolva Power Director hibaüzenettel elszáll 10-ből 9 indításnál, ha a CF inaktív akkor semmi gond nincsen.
Premium Vintage
-
mar_tin
tag
Valószínűleg a hangsávot nem szereti a fájlban. Például már a sima AC3 -al sem tud mit kezdeni, csak mp3, vagy AAC hangsávokkal birkózik meg sajnos (esetleg még wav). Ha használom, akkor kiszoktam szedni a kódolandó videó alól a hangsávot.
Sajnos amúgy is elég kevés a bemeneti formátumot támogat.Nem tud valaki olyan programot ami kihasználja a videókártya képességeit is kódoláskor, és nem ilyen válogatós? Brazos platformra kéne.
[ Szerkesztve ]
-
flexxx2
őstag
Akkor ez ha jól olvasom játékok miatt nem érdemes felrakni 11.4 után.
-
Versus
senior tag
Vajon a Video Converter miért írja azt minden elvileg támogatott fájlra hogy "Nem támogatott állományformátum" ?
Egyébként tényleg nehéz megszokni az NV után a sok apró szívást.
[ Szerkesztve ]
Premium Vintage
-
Zolee11
senior tag
Na ezt kipróbálom, mert a 11.3 és a 11.4 (beta) igen fura dolgokat művelt. [link]
Miután visszatettem a 11.2-t egyszer nem jelentkezett a probléma, hihetetlen, hogy ilyen okozhat egy eszközillesztő, vagy a Catalyst vagy bármi.no brain, no problem
-
addikt
Az mitől lehet, hogy ha DispalyPortot használok a gép és a monitor közé, akkor ha távolról bejelentkezem a gépre, úgy hogy a monitor nincs bekapcsolva (a gépet távolról kapcsolom be), akkor a Logmein 640x480 felbontást lát és nem enged változtatni ráadásul, windowsban is hiába állítanám nagyobbra, nem engedi... de ha letörlöm a drivert, akko már tudom állítani a felbontást olyanra amilyenre szeretném...
Valakinek valami ötlet?!
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
subaruwrc
félisten
ha nem csak a szalagcím átfutása után születnének ezek a hsz-ek, kiderülne, hogy lényeges újítást a 11.5 final nem hozott, a 11.5a hotfix sem hoz, csak foltoz, ami a dolga.
-
gyiku
nagyúr
hova sietnek?
hüllő
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós topik
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Háztartási gépek
- További aktív témák...