- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Marpedig ha a Valve tenyleg komolyan gondolja az lenne az egyetlen peldamutato/eloremutato lepes amit irsz
Legalabb ilyen hordereju rugas kene a dolognak, vagy egy Doom4
Ha lenne egy SteamLinux(TM) distro a SteamBox-ukon amin egybol a Steam felulete fogad es a login keprnyo elve a steam loginja es annyi dolga lenne a usernek mint az install/play nyomkodasa akkor van eselyuk.
Ezt a disztrot/Box-ot elobb felkene mutatni es hazalni vele a szoftverfejlesztoknel, hogy igy es igy tudjatok konnyen es gyorsan a Steamlinux-ra kiadni/optimalizalni a jatekotokat. (tuti a hatterben ezen dolgoznak mar egy ideje)
Egyaltalan nem lehetetlen fix hardver/fix custom linux build. (aminek a beta valtozata mar most is megvan nekik, csak Gabe azon dolgozik, hogy tobb cimmel tudjon megjelenni.)
Van sikere, par evvel ezelott nem gondoltam volna, hogy egy Metro szintu jatekot kiadnak linuxra, pedig anno a Quake-ek jol mutattak, hogy bizony az OpenGL nem holmi gyerekjatek.
Egyszoval, mint olyan, hogy "a linux" legyen a PC-s jatek jovoje kizart, viszont azt nem tartom kizartnak (mivel az MS penzugyileg is inkabb az Xboxban erdekelt), hogy egy linux alapu fix disztrib/hardver sikereket erhet el.
Kerdes leginkabb van-e valojaban az Xbox, PS, Nintendo, Win-es PC, Android, IOS mellett meg elegendo piaci res/fizetokepes kereslet egy masik jatekplatformra.
-
joysefke
veterán
Régebben én olyan elvetemült voltam, hogy még ki is szedtem a fölös billentyűket
Van klaviatúra amelyiken jobb oldalt van a (vagy ott is van) win billentyű. Na az HC gamer kompatibilis
Szvsz a Win7 ben annyira jó a start menüs search, annyira sokat használom, hogy ráált a kezem, hogy a start menüt billenytűvel nyitom fel egér helyett.
Másrészt szerintem a legtöbb játék tiltja a Win billentyűt.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- YouTube
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- FOTÓS beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óvodások homokozója
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest