- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
Ilyen kártya birtokában kijekenthetem, jó lett a teszt!Grat! Tisztán látszik hogy a leggyorsabb kártya a piacon, amiben pedig lemaradásban van, az csak is annak köszönhető hogy azokat a játékokat NV-re írták...a többi játékban, ami a tesztek nagyobbik része esélye sincs még a GT SLI-nek se, ha pedig tényleg GT SLI teljesítményű lesz a GX2, akkor még jó ideig a trónon fog csücsülni az X2. Már pedig a 14k 3d06 eredmény QX procival ezt a véleményezést támasztja alá.
A Sapphire verziót biztos jól lehet húzni, nekem az overdrive funkcióval a GPU-kat 860mhz-ig, a memókat 1910-i sikerült húznom.A GPU 865-ös max. beállításnál összefosta magát, a memókat viszont feljebb nem tudtam megnézni mert az 1910-nél többet nem lehetett beállítani, de szvsz a 2000-et vinni fogják, a GPU pedig mindenképp driver függő is de ez a 860mhz is baráti! Egy jobb driverrel és egy új verziós rivatunerrel a 888mhz is menni fog szerintem.Vista alatt 17050k-t kapott 3d06-ban (Catalyst AI advanced) XP SP2 alatt 100p többet..ebből is látszik hogy a Catalyst-ek nem lassulnak Vista alatt annyit, mint a ForceWare driverek "zőőd oldalról", ami mindenképp örvendetes tény, ha pedig a most szerdán megjelenő 8.2 még jobb lesz...khmmm.Az akár még az NV jelenlegi végleges trónfosztását is eredményezheti akár, gondolok itt a minden játékban győzedelmeskedő X2-re.Még mielőtt bármilyen NV fan megcáfolná ezeket, és fikázná az X2-öt hozzáteszem ez előtt G80 OC GTX-em volt, tehát nem vagyok elvakult Ati fan, sem NV fan.Ez most tényleg egy jó kártya lett nincs mit vitatkozni ezen.Az pedig hogy a képminősége a GTX-hez képest mennyivel szebb...hát jelentem sokkal!Ezen én lepődtem meg a legjobban GTX után.De ez is tény aki nem hiszi cserélje le a GTX-et és meglátja!
ui: Viszont az én Sapphire verzióm hűtése hangos! Tehát akinek halk a gépe nem ez lesz a megfelelő kártya a számára.
[ Szerkesztve ]
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest