- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
ertelmet sem nagyon latom a hetnek, mert a gtx260 maximum 3 utas sli-t tamogat ( esetleg egy negyediket tudok elkepzelni dedikalt fizikai szamitasokra )
-
mghltm
addikt
-
atti_2010
nagyúr
Na ne viccelj, tehát egy AMD-s hírben AMD termekéiről beszélni az neked trollkodás? és valószínűleg a zöldek tábora csak dicsérni néz be néha
.
No de ne hogy csak off legyek,lehet benevezek egy 7870CF-re.... kevesebbet eszik mint az 580-am és úgy látom 60-70%-al erősebb annál....A Vram is több lenne... az ára még elmegy...1920X1200-ban
7890 CF 1920x1200 felbontásra, szerintem nagy pazarlás.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az új jóval jobb. Nézd az űrhajó vezérlőképernyőit. A régivel elvesztek a részletek, ráadásul az új megoldás temporálisan stabil (sajnos ez csak mozgásban látszik). Szintén nagy hibája a post-process AA-knak a szövegek kezelése. Ebben is javult az új eljárás. Direkt úgy fényképeztem, hogy látszódjon a képen egy szöveg, igaz, hogy csak egy szereplő neve, de a lényeget mutatja.
Az MLAA 2.0 technikailag az SMAA-ra hajaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- BestBuy ruhás topik
- Az NVIDIA vezére szerint fantasztikus ötlet az USA újraiparosítása
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest