Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Ezzel teljesen egyetértek úgy 99%-ban. Tényleg ez megy, én nagyon szánalmasnak találom azt, mikor pl. tényleg az a hír nyáron, hogy meleg van, télen meg az hogy hideg van és/vagy esik a hó. Na meg hogy félj mindentől. De ezt a koronavírust most komolynak érzem, szerintem ez most több mint egyszerű pánik keltés. Elég sok tudós nyilatkozatát, írását megnéztem, elolvastam a napokban, ezt most nem kéne félválról venni.
-
Szóval szerinted az lenne a megoldás, hogy hagyjuk nyugodtan terjedni, aztán amikor majd naponta tízezrek halnak meg benne és már tényleg elvesztettük az irányítás bármi reményét, akkor állapítsuk meg, hogy "hát most már tényleg baj van"? Mert az előrelátás az valami hülye dolog?
-
t72killer
titán
Ez nettó baromság, a mai ember dolga, hogy fogja be a fülét-szemét és fogyasszon, szemeteljen, utazzon, fizessen, fogyasszon.
Ja, mondtam már, hogy fogyasszon? (nem 500Ft-os maszkot, hanem 500eFt-os okostelót, lehetőleg 2évente cserélve, hogy ne unatkozzon a Vuhan-Párizs járaton)
Az egyetlen cél a már agymosott szinten pazarló-fogyasztó társadalom - és az agymosásra (==az elit profitjára és hatalmára) bármilyen megállás, 5perc gondolkodás súlyos veszélyt jelent. Egy komolyabb járvány bizony elgondolkodtatja az embereket, hogy jó-e ez a berendezkedés? Jó-e az, hogy egymás vírusos hónalját szagoljuk 10-20emeletes paneltömbökben és "környezetbarát" tömeg(^3...)közlekedési eszközökön? Jó-e az, hogy 8Mrd ember tapossa ezt a bolygót?
Sétálok a tengerparton, mi jön szembe: a természetes hordaléknál lassan nagyobb tömegű műanyagszar. Tolják egymás után a klímacsúcsokat, közben a valóságban mi történik: a repülőtársaságok boldogan növekedésről számolnak be, (a mindent aláíró) kínában pedig építik az új hőerőműveket - az Antarktiszra pedig lassan nem csak a ruszki, de a mediterrán csajok is készíthetik a bikinit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LED világítás a lakásban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő