Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
lgb
tag
No igen, ezt akartam en is epp irni: a nyilt forrasba vetett "a csoda" tipusu elvaras altalaban hibas. Ha valami jo, es idoben kiadjak stb, akkor oke. Az azonban nem szokot bejonni, hogy kb a szakadek szelen "gyorsan kiadjuk a forrast, es meg vagyunk mentve!" kialtassal akarnak menekulni. Nyilvan, ha kello idoben a multban tettek volna ezt, sokkal nagyobb valoszinuseggel jelentett volna ez a lepes valamit.
-
nyílt forrásúvá tette.. de minek... a nyílt forrás nem úgy működik, hogy új licenszet kap egy lom és akkor majd özönleni fog az ingyen munkaerő, hogy dolgozhasson a hp-nak. ez az opensource teljes félreértése.
-
osztraksajt
őstag
Attól is függhet a sikere, hogy a jövőben a google mennyire kezdi el "zárni" az androidot, értem én ezt arra, hogy az exkluzív partnerek mennyivel előbb kapják meg az újabb verziókat. Mivel ezzel azért bőven lehet befolyásolni a piacot, és nem mindenkinek tetszik, egy valóban nyílt forrású fejlesztés sokkal demokratikusabb, és kisebb gyártók számára is vonzó lehet.
Persze az is lehet hogy úgy jár mint a linux desktop. (én speciel használom nem előítéletből mondtam). De hiába jó, ingyenes és kb mindenre elég, de mégsem bír normális ütemben terjedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Kronos 500GB RGH3 - Dobozos gyűjtői állapotú
- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest