Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lgb
tag
No igen, ezt akartam en is epp irni: a nyilt forrasba vetett "a csoda" tipusu elvaras altalaban hibas. Ha valami jo, es idoben kiadjak stb, akkor oke. Az azonban nem szokot bejonni, hogy kb a szakadek szelen "gyorsan kiadjuk a forrast, es meg vagyunk mentve!" kialtassal akarnak menekulni. Nyilvan, ha kello idoben a multban tettek volna ezt, sokkal nagyobb valoszinuseggel jelentett volna ez a lepes valamit.
-
bambano
titán
nyílt forrásúvá tette.. de minek... a nyílt forrás nem úgy működik, hogy új licenszet kap egy lom és akkor majd özönleni fog az ingyen munkaerő, hogy dolgozhasson a hp-nak. ez az opensource teljes félreértése.
-
osztraksajt
őstag
Attól is függhet a sikere, hogy a jövőben a google mennyire kezdi el "zárni" az androidot, értem én ezt arra, hogy az exkluzív partnerek mennyivel előbb kapják meg az újabb verziókat. Mivel ezzel azért bőven lehet befolyásolni a piacot, és nem mindenkinek tetszik, egy valóban nyílt forrású fejlesztés sokkal demokratikusabb, és kisebb gyártók számára is vonzó lehet.
Persze az is lehet hogy úgy jár mint a linux desktop. (én speciel használom nem előítéletből mondtam). De hiába jó, ingyenes és kb mindenre elég, de mégsem bír normális ütemben terjedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Motoros topic
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1