Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- E-book olvasók
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Látod ez is mennyire szubjektív?
Engem pl. az üzemidő hagy teljesen hidegen. Nem viszem magammal nyilvános helyekre a laptopomat soha, mindig hálózatról használom. A lényeg, hogy szép csöndben ellegyen magában. És amikor a sok darabolt file-t egyesíteni kell, ne kelljen 2 napot várni.
Ezek a 15,6-os gépek nem annyira azok a hordozós cuccok, sokan azért vesznek ilyet, mert ma már jobban kijönnek egy ilyennel anyagilag, mint külön monitort, külön gépet, billentyűzetet venni, és sokkal kisebb helyen elfér, és sokkal praktikusabb. Plusz ha mennek nyaralni, akkor lehet vinni a gépet, és a szállodában is lehet használni, de ott sem annyira az akku a fontos.
-
antikomcsi
veterán
válasz
üzenetére
Nem cáfolni akarjuk, hisz véleményeink szubjektívek, kinek a pap, kinek a papné.
Én egy 64gigás kingstone 425-el próbáltam. Nem programoztam vele az igaz, de nekem baromi lassú volt.
Bár itt most mobil vonalról beszélünk, és amikor brazos-ról van szó, abba nem csak a csúcsmodell tartozik bele, hanem a C-60-is. És amikor felhajtom egy 15,6"-os dell kijelzőjét, akkor én nem a C-60 "erejére" vagyok kíváncsi 100K-ért.
-
antikomcsi
veterán
Igen, de amit Te mondasz, az egy valós igény ezekkel szemben, és tökéletesen használhatóak is erre.
A gond az, hogy a 15,6-os notikban akarják ezt erőszakkal lenyomni az emberek torkán, néha eléggé túlárazva.
Természetesen vannak olcsóbb, és drágább megoldások, mint amiket most mondok, de múltkor láttam egy E-450-es igaz HP gépet 135K-ért, és egy Acert i3-2330 és GT520-al ugyan annyiért.
Oké, a HP márkásabb, de olcsónak egyáltalán nem nevezném.
-
antikomcsi
veterán
Kezd a fórum olyan lenni, mint a farmeráma fóruma, ha nem tetszik amit írnak, akkor törlés....

Semmit nem változtat a tényeken, és ahhoz sincs köze, hogy ki, milyen szimpatizáns. A brazos cpu-ja borzasztó gyenge ekkora gépekbe. Csak fel van fújva, mint a lufi. Nagyon erős a gpu része, hurrá!!! Csakhogy az nekem nem kell notiba, ha kéne, akkor az is gyenge lenne.
Az, hogy valakinek elég, és elvan vele az egy dolog, ettől még ezeket a rendszereket nem ilyen nagy tepsikbe kéne szerelni, legalábbis nem ilyen arányban, és mennyiségben.
-
antikomcsi
veterán
Rendkívül sikeres..... na persze. Ez még mindig nagyon kevés ekkora gépekbe.
Persze akiknek nincs viszonyítási alapjuk, azokat lehet hülyíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adóbevallás
- VGA kibeszélő offtopik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Path of Exile 2
- E-book olvasók
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest