- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
Egy ilyen teljesítményű táp már önmagában rétegtermék, mindezt még 3 különböző hatásfokkal is?
-
scope2007
addikt
Ez már anyag xD
Meg a linkelt 2000w-os is.
Nekem 850w van ismerős körben már ez is durva nekik lolCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
MMIX
addikt
Van egy titán aki egy görög mitológiai alak, az a neve, hogy Térkép, ja nem, Atlasz . (Atlasz -> környezet védelem)
Meg aztán a titanium név már be van járatva. (nVidia)Az új plecsnik plusz bevétel az Ecova-nak. Lehet, hogy a névválasztás le van írva valahol, nem tudom.
-------------------------------
A 80+Titaniumnál 10%-on is nézik, 90%-os hatásfok a minimum.[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
válasz macilaci78 #10 üzenetére
Szerintem ettől csökkenne a villanyszámla, mert jó a hatásfoka, így kevesebb a veszteség, ami hőként távozik. A szoba fűtésén kellene egy kicsit emelni, ami növelné a költséget.
Ami probléma lehet, hogy aszem alsó hangon 20%-os terhelésnél nézik a minősítésnél a hatásfokot, így a franc tudja, hogy egy nagyon kicsi energiaigényű PC-nél mit produkálna. Valszeg rosszabb értékeket hozna, mint egy kisebb táp.[ Szerkesztve ]
-
-
fene_vad
senior tag
Milyen logika alapján lett egyébként titán a legmagasabb hatásfokú sorozat neve?
Túl hamar ellőtték a platinát? LOL
(Mondjuk az hülyén hangzana, hogy 99,999999% hatásfokú Unbinilium osztályú táp...) -
macilaci78
nagyúr
Sajnos a csak a netet tudom a szomszéddal közösen fizetni, az áramot nem, így nem kell.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Archer
őstag
Kellenek ezek mint egy falat kenyér.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
zoleek
tag
Na az ennyire erös,hogy nekem nem is kell.Félek töle.
Így vagyok én a saját kis csöppségemmel is. Enermax 1250WHa nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
veterán
Na az ennyire erös,hogy nekem nem is kell.Félek töle.
duree54
-
zoleek
tag
Akarva akaratlanul ez jutott eszembe
Cooler Master vs Vauxhall VectraHa nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
ViZion
félisten
-
bacsis
Közösségépítő
Atyaég, ezzel már egy IFA-t be lehet röffenteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Seasonic Focus GX850 full modular
- Garanciális ÚJSZERŰ Deepcool PX1200G 1200W 80 PLUS Gold
- BESZÁMÍTÁS! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest