- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackDevil
aktív tag
Jó kis kártyák! Megvan mit kérek karácsonyra! csak nem kapom meg
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
LordX
veterán
Nem csak államonként, de megyénként és városonként is van néha extra kereskedelmi adó: Egy ilyen összevisszaságban milyen árat jelezzen egy gyártó végfelhasználói árnak? Írja ki, hogy ha itt laksz ennyi, ha ott, annyi, amott meg annyi? Ja persze.. simán kiírja adó nélkül, azt jóva'. De egyébként a boltban is a bruttó árak vannak kiírva, és ha nem a szokásos boltban vagyok, akkor fogalmam sincs, mennyit fizetek..
Egyébként nincs ÁFA, kereskedelmi adó van. Az ÁFA a szolgáltatóláncban minden lépésben rá van pakolva, kereskedelmi adót meg csak a kiskereskedő fizeti - nincs is nagyon ÁFA csalás, mert kb. 5 perc ellenőrizni.
-
rocket
nagyúr
Ennyire nem vagyok kepben (jol remlik akkor szamitastechnikai termekekre csak par allamban van VAT, Kalifornia az egyik), de nem is lenyeges, mert van 0% AFA az altalad linkelten is, raadasul allamonkent eltero, igy brutto kisker arat nem is tudnanak megadni, tehat amit $ arban latsz az a kisker netto ar, igy amit irt schawo az a szamitas a helyes, USA $ arra jon a 27% AFA (termektol fuggoen meg vam is), aminek a Magyarorszagi ara ettol kisebb mertekben elter lefele iranyba az helyi gyartoi/nagyker/kisker kedvezmeny, ami nagy mertekben ter el az AFA csalas vegeredmenye.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
válasz
freestailo #16 üzenetére
A giga köztudottan adócsalással jut be Magyarországra. Én is ezért szeretem
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
freestailo
őstag
66k volt (boltban, kb 2 hete) a giga 4gb gaming oc 380, 3 év garival. Sapphire játszott még de csak 2 év garit adtak volna párezerrel drágábban ráadásul. strix-et meg nem lehetett akkor beszerezni 1 napos határidővel, és persze az is drágább lett volna 3 év garival együtt..
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Cronerator #11 üzenetére
250 usd = 73000 Ft
magyar áfa 27% = 20000 Ft
bruttó összesen 93000 Ft
Ha ennél olcsóbban adják, akkor olcsóbb, mint Amazonon.Üdvözöllek Magyarországon.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Yutani
nagyúr
-
Šolaire
veterán
Egy ilyen sapphire karit elfogadnék 😊
“Praise The Sun” \[T]/
-
pkornel
aktív tag
Jó kártyák lennének ezek csak az AMD megint túlárazta :/
-
Retekegér
MODERÁTOR
-
mennyiért mennek ezek?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Retekegér
MODERÁTOR
A Nitro szerintem itt is elég jól megállja majd a helyét, mint a sima 380-on.
<< Heimdal >>
-
Yutani
nagyúr
+1, az MSI-re én is kíváncsi lennék. Gondolom, olyan lesz, mint az R9 380 Gaming.
#tarcsad
-
Buky87
tag
Msi-t hiányolom nagyon. Szívesen látnék egy R9 380X Hawk-ot.
-
Raysen623
addikt
Ide nekem a HIS vagy Giga félét
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AMD partnerei a hűtő szempontjából is egyedi megoldásokat alkalmaznak.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honda topik
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kés topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
- 2db gtx1650 4gb
- ASUS GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Hibátlan - ASUS Nvidia Geforce GTX 1050 Ti Cerberus OC Edition 4GB GDDR5 128bit VGA videókártya
- MSI és Inno3D RTX 2060 Videókártyák /Dobozos/Jótállással!/Posta ok!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest