- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyergess
tag
Gondoltam, hogy előjön ez a probléma, ami nem csak magyar jelenség, nehogy azt gondold. Viszont ugyanúgy manipulálnak az írók a leadekkel is, mint a címekkel. Megszámlálhatatlan olyan cikket/hírt találok nap mint nap, melyek leadje nem rendeltetésszerűen használt, s elfogultságot tanúsít, jelentéktelen részleteket emel ki a teljes anyagból. Ez a média hanyatlásának tekinthető.
Viszont, ha valaki hosszabb ideje olvas, sőt, tanulmányoz különféle médiumokat, idővel megtanulja, melyik mennyire csúsztat már a címekkel is, illetve mire számíthat, ha továbblép a szövegtörzsre. Ezenkívül fontos, sőt, rendkívül elengedhetetlen, hogy több forrással is rendelkezzen az illető - minél több, annál jobb! Ezzel elkerülhető, hogy véletlenül lemaradjon valamilyen, számára fontos információról, illetve pontosabb, tényszerűbb kép alakul ki benne. (Ennek nagy hátránya, hogy ha kiemelt eseményről van szó, kismilliószor fog a nyakunkba zúdulni az. No de valamit valamiért.)
-
nyergess
tag
Én azért tértem át, mert viszonylag kevés oldalnak volt rss-feedje, amik érdekeltek, viszont egyre többnek lett twitter-fiókja. A legfőbb zavaró dolog a t-nél, hogy ugye erősen limitált a poszt hossza. De cím sokszor bőven elég, hogy tudjam, el kell-e olvasnom vmit, vagy sem.
-
nyergess
tag
Évekkel ezelőtt használtam utoljára rss-olvasókat, de áttértem twitterre. Hírolvasásra használom, s szerencsére a legtöbb híroldalnak van is saját twitter-fiókja. Nekem tökéletesen megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest