- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyergess
tag
Gondoltam, hogy előjön ez a probléma, ami nem csak magyar jelenség, nehogy azt gondold. Viszont ugyanúgy manipulálnak az írók a leadekkel is, mint a címekkel. Megszámlálhatatlan olyan cikket/hírt találok nap mint nap, melyek leadje nem rendeltetésszerűen használt, s elfogultságot tanúsít, jelentéktelen részleteket emel ki a teljes anyagból. Ez a média hanyatlásának tekinthető.
Viszont, ha valaki hosszabb ideje olvas, sőt, tanulmányoz különféle médiumokat, idővel megtanulja, melyik mennyire csúsztat már a címekkel is, illetve mire számíthat, ha továbblép a szövegtörzsre. Ezenkívül fontos, sőt, rendkívül elengedhetetlen, hogy több forrással is rendelkezzen az illető - minél több, annál jobb! Ezzel elkerülhető, hogy véletlenül lemaradjon valamilyen, számára fontos információról, illetve pontosabb, tényszerűbb kép alakul ki benne. (Ennek nagy hátránya, hogy ha kiemelt eseményről van szó, kismilliószor fog a nyakunkba zúdulni az. No de valamit valamiért.)
-
nyergess
tag
Én azért tértem át, mert viszonylag kevés oldalnak volt rss-feedje, amik érdekeltek, viszont egyre többnek lett twitter-fiókja. A legfőbb zavaró dolog a t-nél, hogy ugye erősen limitált a poszt hossza. De cím sokszor bőven elég, hogy tudjam, el kell-e olvasnom vmit, vagy sem.
-
nyergess
tag
Évekkel ezelőtt használtam utoljára rss-olvasókat, de áttértem twitterre. Hírolvasásra használom, s szerencsére a legtöbb híroldalnak van is saját twitter-fiókja. Nekem tökéletesen megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Evga Supernova 650 GM 80+Gold Sfx/Atx
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest