Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyergess
tag
Gondoltam, hogy előjön ez a probléma, ami nem csak magyar jelenség, nehogy azt gondold. Viszont ugyanúgy manipulálnak az írók a leadekkel is, mint a címekkel. Megszámlálhatatlan olyan cikket/hírt találok nap mint nap, melyek leadje nem rendeltetésszerűen használt, s elfogultságot tanúsít, jelentéktelen részleteket emel ki a teljes anyagból. Ez a média hanyatlásának tekinthető.
Viszont, ha valaki hosszabb ideje olvas, sőt, tanulmányoz különféle médiumokat, idővel megtanulja, melyik mennyire csúsztat már a címekkel is, illetve mire számíthat, ha továbblép a szövegtörzsre. Ezenkívül fontos, sőt, rendkívül elengedhetetlen, hogy több forrással is rendelkezzen az illető - minél több, annál jobb! Ezzel elkerülhető, hogy véletlenül lemaradjon valamilyen, számára fontos információról, illetve pontosabb, tényszerűbb kép alakul ki benne. (Ennek nagy hátránya, hogy ha kiemelt eseményről van szó, kismilliószor fog a nyakunkba zúdulni az. No de valamit valamiért.
) -
nyergess
tag
Én azért tértem át, mert viszonylag kevés oldalnak volt rss-feedje, amik érdekeltek, viszont egyre többnek lett twitter-fiókja. A legfőbb zavaró dolog a t-nél, hogy ugye erősen limitált a poszt hossza. De cím sokszor bőven elég, hogy tudjam, el kell-e olvasnom vmit, vagy sem.
-
nyergess
tag
Évekkel ezelőtt használtam utoljára rss-olvasókat, de áttértem twitterre. Hírolvasásra használom, s szerencsére a legtöbb híroldalnak van is saját twitter-fiókja. Nekem tökéletesen megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)