Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Ric4m0nd
üzenetére
Szia! Én pár napja álltam át a fentebb említett TheOldReader-re. Kicsit másabb, kicsit zöldebb, mint a google reader, de nekem jó lesz. Már nem is hiányzik a google változat. Persze nem voltam poweruser, aki hotkey-ekkel navigál, bár ez a kényelmi funkció itt is megvan, itt se használom. Nekem csak egy egyszerű, letisztult működőképes olvasó kellett.
Egy bajom ugyan van vele, de tudok élni nélküle: Nem lehet "csillagozni" a bejegyzést, ha nem nyitod le. Lenyitáskor viszont az oldal alján már megy a csillagozás (itt Tetszik gomb van helyette). Jellemzően arra használtam ezt, hogy az érdekesebbeket későbbi elolvasásra félretegyem. Most macerásabb lett ez a funkció.Minden igényt kielégítőt amúgy sem találsz szerintem, neked kell eldöntened, hogy amit használtál a google reader-ben, azt megtalálod-e egy másikban.
Próbáld ki. Még regisztrálni sem kell, a google account-tal beléptet. Az import is relatíve gyorsan megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő