- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
speed471
aktív tag
Értem sejtettem valami hiba lesz a 4g nél.
A 4k hagyjuk már nem látom értelmét szép meg jó de elég bőven a full hd...
Sokáig én is feleslegesnek gondoltam de jó...főleg hogy egy átlag user képes olyan formatumot letölteni hogy csak lesek.Régen tartósabb volt minden nem? Ma már mindenki kapkod mindennel és csak foltozgatnak.
-
speed471
aktív tag
Attóll számítva hogy megnyomod a bekapcs gombot...
Semmi se hiányzik a gépekről, viszont vannak frissítések amiknek nincs értelmük azon kívűl hogy csiga lesz a gép.
Álltalam karbantartott gépeket 1-2 év múltán szoktak visszahozni kivétel ha illető elcseszett valamit vagy újdonságot akar.utóbbi miatt szoktam látni a kicsiket..
Álltalad felsoroltak közé szoktam telepíteni egy k-lite nevezetű dekodert hasznos kis progi.
Avastot telepítek én is remélem a jövőben is ingyenes marad..A 4g ről lehet mindenkinek véleménye sokat vagyok pincébe ahol jó ha 3g van és utána isteni érzés a 4g-t használni
Már csak ennél gyorsabban a gépem áll fel ssd vel 10 sec alatt a win 7 agyonrakva programokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest