Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Ugyanezt a logikát követve akartam pár hónapja eltűntetni egy vízjelet pár képről (nem stock fotó) Volt hozzá pár képem (kb. 50), de nem találtam olyan eszközt, amivel ezt meg lehetett volna csinálni (én naívan azt hittem, hogy mivel nem lenne bonyolult, és adja magát a dolog, létezik már rá program), sajnos nem találtam erre semmilyen szoftvert, algoritmust. Magam leprogramozni meg nem tudom, és photoshop guru sem vagyok, meg egyenként retusálgatni sem akartam, mert annyit már nem ért a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Építő/felújító topik
- Milyen széket vegyek?
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Jeorjosz7 károsultjai
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest