Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Hivatalosan is tagadta a GeForce RTX 5090 visszahívását az MSI
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kiadta az RDNA 4 architektúra dokumentációját az AMD
- Esetlegesen hiányzó ROP blokkok miatt csúszik a GeForce RTX 50 Laptop sorozat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
King Unique #13 üzenetére
Rendben, fair enough.
-
törölt tag
válasz
King Unique #10 üzenetére
Nekem aztán nem számít, hogy milyen. A "két terás külsőt" se kellett volna beleírnom, mert onnét hogy HDD, számomra retró. Ezt az indulásától könnyed fikatopikként kezelem amúgy, sok energiát szerintem te se rakj ebbe a szálba.
[ Szerkesztve ]
-
Dudee555
csendes tag
Én azt tartom érdekesnek, hogy így a PS5 megjelenésének 2. évfordulójánál még HDD-t adnak ki. Így egy félig-meddig használható dolgot kapsz. PS5 játék nem futtatható róla, csak PS4-es... Tényleg jól néz ki, de én haszontalannak tartom. Azt is megértem, egy SSD-vel nem lehetne villogni, mivel nem látszik ki a gépből.
-
King Unique
titán
Miért, a 2000-es években, annak végén voltak már 2,5"-os - arról van szó a jelen cikkben, nem 3,5"-os modellről - 2 TB-os külső merevlemezek?
Itt a tárolókapacitásnál max. az lehetne felróni, hogy miért nem 4-5 TB-os, mivel ugye annyi jelenleg a max. a 2,5"-os formátumnál. Bár a többi 2,5"-os PlayStation sorozatnál is megálltak 2 TB-os tárolókapacitásnál, ellenben az Xbox konzolhoz tervezett 2,5"-os külső merevlemezeik tárolókapacitását már érdekes módon sikerült kimaxolni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Két terás külső HDD baszki, időutazás a 2000-es évekbe.
Bár az ősi, mitikus technológia végül is passzol a GoW világához.
[ Szerkesztve ]
-
Solten
őstag
Nos... Ooo.. Az erdekes design miatt megallja a helyet a nappaliban es nem feltetlen kell rejtegetni a meghajtot.
Na, hasznos volt?
-
-
-
Óriási érdeklődés övezi a csodálatos újdonságot. 30 óra, nulla hozzászólás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Sony konzoljaihoz való, hivatalos licencet élvező termék már megvásárolható státuszban van.
- 500 GB SATA3 HDD, Több db + Garancia + Számla!!!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- 1TB HDD merevlemez SATA / 1év garancia / Számla /
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó! 38.000.-
- m.2 SSD Bazár - 50db SSD egy helyen! (Foxpost:+1200Ft) (frissítve:03.01)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest