- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneill90
csendes tag
válasz
benedekco #15 üzenetére
"Sose értettem, hogy pl egy szigeteletlen társasházba, panelba, sorházba hova 10+W-os cucc."
Igen ezzel valóban egyet is értek Veled. Abban az esetben, ha azt a 10W-ot egy tisztán A osztályú vagy max AB osztályú erősítőből kapod ki egy nagyon jó érzékenységű hangszóróra és egy hozzá tökéletesen hangolt ládára. A osztályú végfok hatásfokáról ne is beszéljünk. A kapcsüzemű táplálásról se szerintem, az előbb említett kategóriákban. Főleg a föld-szimmetrikus tápról, ami erősítőhöz kell és itt nem a FSP táp max 1A-es negatív irányba stabilizált részéről beszélek...
Egy ilyen patinás erősítőket gyártó cégtől nem azt a minőségű hangzást várom hallatlanban, mint ez kapcsolástechnikailag kinézhet belülről.
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de akkor sem csodálkoznék, ha egy sima D osztályú IC-s vég lenne benne. Erre a 10W-ra és a PC táp 12V-os kimeneti feszültségére alapozva a feltevésemet. -
MZperX75
addikt
válasz
benedekco #15 üzenetére
"Például. De mi velük a baj? Van aki nem nagyközönség elé született, hanem csak a családját baráti körét vagy csak saját magát szórakoztatja. Oda pont elég lehet, a belső hobbi hajlamaink kiélésére bőven elég lehet egy ilyen kütyü."
Nincs baj!
Oda viszont elég egy sima gitár is max erősítővel +pedállal ha erre szükség van.
Nézd az ismerőseim közül ,szinte mindegyik zenével foglalkozik rengeteg gitáros ,zenekar ,"konyhagitáros "
dobos,sőt rengeteg zenekart ismerek,ilyet a bottal sem piszkálnának....és persze én sem .
Tábortűzhöz bőven elég egy egyszerű Musima Clasic gitár is ,meg egy csörgő.Persze ez olyan ,hogy sokan vettek Music Centert (sok sok gagyi fogyott drágán) nekem akkor is Magno Deck-em volt erősítővel+CD játszóval és Bakelit ortofon tűs LP-vel. részenként összetéve....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 3080 10Gb + 12 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Új DDR5 Gamer PC i5-12-14400F -ig/RTX 3080 10Gb + 12 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Lenovo S510 tower, i5-6400, 8GB DDR4, 500GB SSD Samsung 970 EVO, 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest