- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Elég fingnak tűnik, de nem is játékra csinálták.
-
lajthabalazs
senior tag
Mert egy 55k-s gépre nem fogsz még 25k-ért oprendszert venni, hogy a végén DVD lejátszónak használd.
Egyébként nem tudom mennyire rossz a Linux AMD felett. Állítólag a HD5xxx sorozattól nagyobb energiát fektetnek a támogatására. Én most vettem Brazos-t, még nem próbáltam ki, remélem a hétvégén lesz időm forrasztgatni, és akkor összerakom XBMC Live edition-nel.
-
derceto
csendes tag
Linux alatt sajnos nem alternatíva az AMD, amíg nem implementálják rendesen a hardveres gyorsítást. Jelenleg ez csak Nvidia kártyákkal megy.
-
_Atesz
addikt
Az NVidia rendre alulmarad mostanában minden szektorba. Kérdés meddig tart ki a laikusok által kántált előnye. Mert aki ár/teljesítmény mutatót néz, az szvsz csak AMD-t vesz...
-
szab.tam
nagyúr
-
_DiEGO_
őstag
No meg a 2GB DDR3 VRAM sem semmi a kártyán ... elég lett volna 512MB akár de DDR5 -el inkább.
-
MZperX75
addikt
A konkurens 67mm2 lapkája(HD6450) aránylik 100mm2 hez
6450 27W, NV520 29W
250gflop---144-hez,hej! de nagyon rosszúl skálázodik ez a fermi butítva.
30%-al kisebb lapka 1,5x gyorsabb ,kevesebb fogyival,hát én nagyon sajnálom ,de ez kezd már botrányos lenni.
Ez a fermis cucc,nem valmi jól szuperál ha butítják.
Igazat megvalva 144-vagy 250 tök mindegy, a 250 is harmatgyenge,de legalább fogyasztásba lenne jó 20W max,de így ahová szánják....
Tök mindegy úgy is eladnak a jónepnek (egybegépbe egy valaggal) mert hát NV! -
-
DemonDani
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #26 üzenetére
Haljak meg ha értem mi a gondod...
GT (ez csak hangzás miatt) 5 (széria) 20 (szérián belül)
GT430 lehet gyorsabb mert 30 ez meg csak 20as, az 500 meg majdnem kamuszéria, csak a 400as tökéletesítése, nincs itt semmi gond kétlem hogy ebbe bele lehet kötni...
-
_DiEGO_
őstag
Ez egy régi vga kari
kb a GF 4 TI 4200 / 4400 ellen volt anno ...de ez már akkor DX9 kártya volt , míg GF4 csak DX8.1
-
proci985
MODERÁTOR
-
szab.tam
nagyúr
az a problémám ezekkel a kis vackokkal, hogy szemét módon le van bennük tiltva a szoftveres feszcsökkentés lehetősége.
nekem most a htpc-mben egy 210-es van. a legvadabb, legelcseszettebb vc1-es bluray-hez is elég lenne a fele órajel, kisebb gpu vcore-ral. és a fanless gépemben még jól jönne egy kis hőcsökkentés. de az msi afterburner-ben nem aktív a vcore piszka.
pont egy ilyen szegmensben, ahol még lenne is értelme az alulfesznek, nem lehet..
-
-
DemonDani
addikt
Semmi HTPC képességről nem esik szó a cikkben elég vicces a cikk címe miatt...
(#9) Ł-IceRocK-Ł
Miért nagyobb?
-
Joachim21
őstag
válasz
Armagedown #19 üzenetére
Elég komikus.
-
kpal
nagyúr
Most árulom a koros gt21-et
-
Szergei
tag
Szvsz. értelmetlen baromság ez a kártya, kár is kiadni, nem sok esélye lesz a piacon a GT 520-nak ilyen vesenyzők mellett.
-
csongi
veterán
Az a ventilátor gondoskodik a kellő zajszintről
, mert egy HTPC-be igen fontos
-
Apone33
őstag
Még várok egy kicsit a htpc-vel, és ha majd jó ára lesz akkor benevezek egyre.
-
UnSkilleD
senior tag
hd 6450 ezt szarrá fogja verni
-
pip
aktív tag
hat a 6450 jobbnak tunik, a 64-bit melle aldasosabb a GDDR5
-
törölt tag
Végre frissítik az alsó kategóriát is...
Kár, hogy a türelmetlenebbje már elszórta a pénzt nagyobb Fermi-re. -
FRENK1988
veterán
kb gt430 szint. bocs harmatosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest