Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Én már gyakorlatilag utólag vettem Phenom II X2 555 procit (2 mag 3200MHz órajel 6MB L3), amit a gazdája egy Gigabyte 770-es lapban Phenom II X4 955-re alakított (4 mag), majd X4 975 órajelre (3600MHz) húzott. Az alaplap Phenom II B55-nek ismeri így fel.
Nem is bántottam azóta sem, nincs hova húzni-tolni szegényt.
Mint a CPUWorld listán látszik, a Sempron procikon 1->2 magot, Phenom II X2 procikon 2->4 magot és/vagy 6MB teljes L3 gyorsítótárat, X3 procikon 3->4 magot és/vagy gyorsítótárat, 600/800-as Phenom II X4 procikon gyorsítótárat, és a kései Thuban magból megvágott Phenom II X4 procikon a 4->6 magot és Turbo Core gyári boostot lehetett bekapcsolni.
Phenom 1 Agena procikkal is működött ez, de sokkal kisebb mértékben, mert azokat nagyon sokáig alig tudták gyártani, nagy volt a selejt arány, és az X2/X3 procik tényleg csak szükségmegoldások voltak. Aztán a Phenom 2-vel beindult a szekér, és mivel a szükségmegoldás procikat nem szüntették meg, teljesen jó 965/945 procikat vágtak vissza minden máshoz.
Prohardver! - AMD Core Unlock / Mag feloldása téma
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest