- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sennalacy
aktív tag
Kérdés, hogy valóban több munkát jelent-e az extrém textúrák megalkotása? Ugyanis amíg a textúra méret korlátozott, addig kell egy artist aki a valós textúrához hasonló élményt tud kreálni jóval kisebb felbontáson is, viszont limit nélkül mi gátolja meg, hogy simán lefényképezzék az adott tárgyat és egy az egyben importáljanak be így valósághű textúrákat.. Vagy akár létrehozhatnak ilyen alapon egy textúra adatbázist ahonnan bárki aktuális igénye szerint válogathat. Még az sem lenne talán hülyeség, hogy minden felhasználó gépén megtalálható lenne egy pár száz gigabájtos alap textúra csomag amit a játékok bármelyike használhat.
Én ettől függetlenül nem a textúra részletezettséget érzem a mai játékok leggyengébb láncszemének.. ez az amin erőből legkönnyebb javítani a jelek szerint, de sokkal fontosabb lenne szerintem egy normális ütközés számítás illetve a fények és árnyékok helyes számolása valamint az AI. Ezen területek fejlesztése sokkal drámaibban hatna ki a játék élményre szerintem. A baj csak az, hogy ehhez nem kell új nagyobb felbontású monitorokat eladni...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft az igényeket látva opcionális támogatással állt elő a hardveres megatextúrázásra vonatkozóan.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest