- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Már 10 éve úgy élem meg, hogy a linux robbanás nemsokára bekövetkezik... de a kritikus tömeg soha nem áll össze, és a robbanás bár közelinek látszik de soha nem következik be. Most is ez az érzésem... de a tíz éves tapasztalatom szkeptikussá tett.
Nekem nincs bajom az MS rendszereivel. Most is ezen dolgozom, otthon is ez van, de szimpatikus a linux. Várom, hogy legyen komoly versenytársa az egyeduralkodónak. -
bambano
titán
Te ismersz olyan létező, működő céget, hogy napos kisrendszerek?
A mekk az amcsiban jó ellenpélda lehetne, nálunk nem az.
A winfanok kedvenc dumája pedig a linuxos desktopok piaci részesedése, ami 1% alatt van.Tehát az az állítás, hogy egy desktop gyártó van, nem igaz, de ilyet nem is állítottam. Az az állítás viszont, amit valóban állítottam, hogy GYAKORLATILAG egy gyártó van, igaz.
Mondjuk mióta a sun nem cde-t hanem gnome-ot adott desktopnak, nem venném külön a linuxos disztróktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Google Pixel topik
- PlayStation 1 / 2
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest