Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
válasz
BoneDragon #58 üzenetére
Szóval szerinted a techdemók játékok, csak gagyi grafikával?
Logikai bukfenc.@sb:
Tömegével nem tudok mutatni olyan játokat, mivel általában nem szoktak foglalkozni a növényzettel. A Unigine Valley techdemóban viszont igenis foglalkoztak vele, és az szép. Igen, zsírkrétaszerű. Nagycucc. Szerintem szép.A Crysis nem fotorealisztikus. Csupán túl komplex. Ami meg is látszik a gépigényén. Viszont ott van például az Oblivion. Az játék. Szebb is. Talán a textúrák kisebbek, csúnyábbak. Meg nincs rajta annyi hülye szűrő. De a fák szépek.
@GeryFlash:
Igen. A Sims 4-et hoztam fel. Neked látom előbb nem ártana gyakorolnod a szövegértelmezést.
A mai játékokban is sokszor lehet látni a színátmeneteknél, hogy csíkozódik. Pedig már rég 32 biten vagyunk. Sims 4-ben ilyen baj nincs. Szépek az átmenetek. A tárgyak nem szögletesek. Na és a karakterek is szép meseszerűek. Nem ijesztőek mint a 2-ben, meg 3-ban. Annyit mondtam a Simsre, hogy szép, nem azt hogy részletes, vagy kidolgozott.
Höh. A Source motor jó. HL2, Portal, jó játékok, szépek, és jó fizikai motorral. (Havok). Skyrim, Oblivion is fizikai motorral rendelkezik. (Havok)
A Crysis fakidőléses "fizikája" egy egyszerű scriptelt esemény volt, semmi több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Nők, nőügyek (18+)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest