Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SylverR

senior tag

válasz BoneDragon #58 üzenetére

Szóval szerinted a techdemók játékok, csak gagyi grafikával? ;]
    Logikai bukfenc. ;)

@sb:
    Tömegével nem tudok mutatni olyan játokat, mivel általában nem szoktak foglalkozni a növényzettel. A Unigine Valley techdemóban viszont igenis foglalkoztak vele, és az szép. Igen, zsírkrétaszerű. Nagycucc. Szerintem szép. :) A Crysis nem fotorealisztikus. Csupán túl komplex. Ami meg is látszik a gépigényén. Viszont ott van például az Oblivion. Az játék. Szebb is. Talán a textúrák kisebbek, csúnyábbak. Meg nincs rajta annyi hülye szűrő. De a fák szépek.

@GeryFlash:
    Igen. A Sims 4-et hoztam fel. Neked látom előbb nem ártana gyakorolnod a szövegértelmezést.
    A mai játékokban is sokszor lehet látni a színátmeneteknél, hogy csíkozódik. Pedig már rég 32 biten vagyunk. Sims 4-ben ilyen baj nincs. Szépek az átmenetek. A tárgyak nem szögletesek. Na és a karakterek is szép meseszerűek. Nem ijesztőek mint a 2-ben, meg 3-ban. Annyit mondtam a Simsre, hogy szép, nem azt hogy részletes, vagy kidolgozott.
    Höh. A Source motor jó. HL2, Portal, jó játékok, szépek, és jó fizikai motorral. (Havok). Skyrim, Oblivion is fizikai motorral rendelkezik. (Havok)
    A Crysis fakidőléses "fizikája" egy egyszerű scriptelt esemény volt, semmi több.

Új hozzászólás Aktív témák