- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
Én láttam élőben, de akkor is pontosan tudtam ,hogy nem hologrammról beszélünk. Nem vagyok tudós, csak mivel a műsorvezető faszi elmondta, hogyan működik a dolog, így tök egyértelmű volt, hiszen semmit nem mondott arról, hogy oda lenne vetítve a kép, csak a "beamed into the studio", vagy hasonló, kifejezést ismételgette félig mókás hangnemben.
Én is tudós lennék?
-
ddekany
veterán
Na ja... Tovább növelhetnék a nézettséget, ha pl. olyan híreket adnának, hogy egy óriási tengeri szörny, ami a Földközi Ócánból jött ki megtámadtra Budapestországot... muthatnak róla fasza CG-s "felvételeket". Úgyis csak a lakosság 1% fog rájönni, hogy ez kamu, a nézettség viszont 10%-al nőne arra napra. Hm... tiszta jó... miért is ne?
-
ddekany
veterán
Na de itt az a gáz, hogy a bemondó eljátszotta, hogy ő is ott látja a másikat (a hologramot)... dicsérte ott, hogy milyen dögös hologram, meg csodás új technológia, stb, de közben ha jól gondolom nem látott ez ég egy világon semmit, hanem a levegőt nézte csak. Vannak még maradi emberek, akik zokon veszik az efféle gátlástalan hazudozást.
-
juliabrilke
veterán
Ilyenkor szokott még előkerülni egy volt munkatárs aki kitálal vagy egy "kiszivárogtatott információ"!
-
Rez_Grof
őstag
Panem et circenses
[
What we call the news] -
v.tom
őstag
Nem hinném, hogy bárkit érdekelni fog a szakértőkön kívül, hogy nem azt látták, amit a CNN állított. A többséget csak a látvábny érdekli, nem a kivitelezés mikéntje. Szerintem persze.
-
WonderCSabo
félisten
Ha kiderül, hogy nem hologram, abból nagy botrány lesz. Ha egy technológiai kérdésben is hazudnak hogy jobb fényben tűnjenek fel, mi lehet az egyéb kérdésekkel?
-
BloodRay
veterán
Ez elég égő kedves CNN...
-
PeppErKorN
tag
Kedves CNN, szabad ilyet csinálni? Az rendben van, hogy a széles közönség számára tök mindegy, hogy az a „hologram” hogyan és hol jön létre. Tesznek rá, hogy ez technológiai csoda, vagy csak ügyes informatikai szemfényvesztés. A lényeg, hogy olyan Leia hercegnős legyen, valamivel kevesebb zajjal.
Egy kicsit eltaktikázták magukat, amennyiben nem tételezték fel, hogy ezt szakemberek, fizikusok is látni fogják, akik az információs forradalom korában just-in-time hallatják a hangjukat. Csak nem biztos, hogy elég messzire száll az a hang, mert IT profilú orgánumokat az átlag közönség nem kísér figyelemmel.
Kíváncsian várom a fejleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest