- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Nem egészen. Nem csak az S4-re vonatkozik (csak ott kiugró, nyilván jól demonstrálható), hanem minden más megoldásra Exynos 4/5 OMAP 5 (ha egyszer kiadják), és még a NovaThor is.
Következőket állítottad:
"Az energiagazdálkodása mind a mai napig a legjobb"
"proci része a T33-nak, felveszi a versenyt az S4-ekkel"
Na most erre a kettőre próbáltam rácáfolni, talán sikerrel, ha van ellenérv szívesen hallgatom.Sose mondtam, hogy szar és használhatatlan, hiszen jól működik pontosan úgy ahogy kitalálták és megbízhatóan teszi a dolgát. Technológiailag tartom nem jó megvalósításnak, és hibás elgondolásnak magát az 5. magot. (Elsőre tök jól hangzott, csak miután egyre jobban utána olvastam, annál rosszabb és rosszabb dolgok derültek ki.) Végső soron nem rossz, de van jobb és olcsóbb.
Mellesleg szegény N4 is egy elbaltázott konstrukció lett végül, hiszen a HW-san azonos Optimus G-nél semmi ilyen gond nincs, szóval nem a SoC hibája...Attól mert lassabb a Tegra GPU-ja ugyan úgy futtat minden játékot, nyilván valóan, ezt se cáfoltam.
Ők voltak az első a 4 maggal, most ők az utolsók teljesítményben, ez természetes.Tegra4 akkor tudna igazán nagyot szólni jelenleg, ha LITTLE.big-et valósítaná meg egy 2-2-es felállásban, tehát 2 A15 és két A7 aszinkron frekvencián skálázódó magokkal, és egy bitang erős GPU-val. Jelenge ezzel tudnának a konkurencia elé kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Netflix
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged