- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Monitor hiba topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Nem egészen. Nem csak az S4-re vonatkozik (csak ott kiugró, nyilván jól demonstrálható), hanem minden más megoldásra Exynos 4/5 OMAP 5 (ha egyszer kiadják), és még a NovaThor is.
Következőket állítottad:
"Az energiagazdálkodása mind a mai napig a legjobb"
"proci része a T33-nak, felveszi a versenyt az S4-ekkel"
Na most erre a kettőre próbáltam rácáfolni, talán sikerrel, ha van ellenérv szívesen hallgatom.Sose mondtam, hogy szar és használhatatlan, hiszen jól működik pontosan úgy ahogy kitalálták és megbízhatóan teszi a dolgát. Technológiailag tartom nem jó megvalósításnak, és hibás elgondolásnak magát az 5. magot. (Elsőre tök jól hangzott, csak miután egyre jobban utána olvastam, annál rosszabb és rosszabb dolgok derültek ki.) Végső soron nem rossz, de van jobb és olcsóbb.
Mellesleg szegény N4 is egy elbaltázott konstrukció lett végül, hiszen a HW-san azonos Optimus G-nél semmi ilyen gond nincs, szóval nem a SoC hibája...Attól mert lassabb a Tegra GPU-ja ugyan úgy futtat minden játékot, nyilván valóan, ezt se cáfoltam.
Ők voltak az első a 4 maggal, most ők az utolsók teljesítményben, ez természetes.Tegra4 akkor tudna igazán nagyot szólni jelenleg, ha LITTLE.big-et valósítaná meg egy 2-2-es felállásban, tehát 2 A15 és két A7 aszinkron frekvencián skálázódó magokkal, és egy bitang erős GPU-val. Jelenge ezzel tudnának a konkurencia elé kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Háztartási gépek
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel i7 9700K
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest