- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
-
zazahoho
őstag
Nagyjából egyre gondolunk ,csak olyan üzletből kell vásárolni amelyiknek jó híre van,és régóta működik,bár az elmúlt időben sok ilyen bolt is megszűnt.
Személyes tapasztalat kis boltok ,ahol ismernek jobban törődnek az ügyféllel ,mert érdekük hogy oda járj,és kiverik a nagykerből a csere darabot
(anno mistrálnál kb 50 % volt a garanciális hibák el nem ismerése )kpal-az ipon tényleg korrekt de a vga-t nem igen javítanak ők is kiküldik a gyártónak
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zazahoho
őstag
válasz SSJPeter #112 üzenetére
Én egy konkrét asus x58 lapról tudom(kb 40-50 ezer ft-értékű) ,hogy több mint 5 hétig volt szervizbe ,a magyarországi kitalálta ,hogy elhajlott a foglalatban a láb .
De a konkrét hiba az ,hogy elfelejti a bios beállítást,5 hét elteltével visszaküldték a lapot ,hogy kész van hurrá.
a lap azóta is ugyanolyan rossz ,
A témánál maradva viszont az asus -bfg-gigabyte-xfx- vga-k szerintem nagyon megbízhatóak
Az is tény,hogy egyszerűbb az ember élete ha itthoni kiskerben veszi meg a hardvert,csak sok kuriózumot soha nem fogsz itthon megkapni[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
SSJPeter
őstag
Na persze van ez alól is kibúvó...rámondja,hogy nem hibás a termék és ennyi...bizonyítsd be,hogy hibás...
A képet nem adó meg csíkozós VGA-kat kivéve nem egyszerű bizonyítani a hibát sajnos,jártam már így pórul.[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
SSJPeter
őstag
válasz zazahoho #110 üzenetére
Ezért jó ha kisker-ben veszed a hardvert mert akkor ezt neki kell intéznie és mivel Te vele állsz jog viszonban 15 napja van a cserére,javításra vagy a vételár visszatérítésre..és tök mind1,hogy ő ezt hogy intézi el a nagykerrel...meg neki ez mennyi idő.
Ha más hardvert ajánl,nem vagy köteles elfogadni.
Ha már túlfut a 15-napon,perelni lehet,persze ha megfelelő nagyságú az összeg mert egyébként nem éri meg.
Rendes (megbízható) kiskerben kell venni a dolgokat,számlával az a legbiztosabb,bár legdrágább is.Mondjuk érdekes ezt hallgatni az Asus-ról...most készülök Asus-t venni de hát csak nem lesz vele gond.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
zazahoho
őstag
picit sántít a dolog,mert vga-t nem kell szervizeltetni ,de abban tökéletesen igazad van,hogy asus magyaroszági szervize mindent kitalál ,nehogy cserélni kelljen a hardvert ,ha ügyvéddel fenyegeted őket ,és írásban (nem mailen)kéred az elutasításuk okát akkor kezdenek el vakarózni
-
LGLuke
őstag
Ezek szerint a KIA nagyobb márka, mint a VW, mert a VW csak 3 év garit ad az autókra, a KIA, meg 7-et.
Fontos szempont a garancia, de van más is. XFX kártyák sok esetben tuningoltak, moddingosok imádják, mert rendkívül jó a design.
Garancia ráadásul az autókhoz visszatérve még semmit nem jelent.
Xart sem érsz a 7 év garanciával, ha havonta kell szervizeltetni az autót. Inkább legyen kevesebb gari, de legyen megbízható és működjön, ráadásul a szervíz sem mindegy, hogy kötekedik, vagy szó nélkül cseréli a hibás alkatrészt. És itt most nem feltétlenül a KIA-ra gondolok, de a számítástechnikában pl. Asus-ról lehetett hallani több rossz infót garancia terén. -
zazahoho
őstag
ha láma vagy akkor 20-as,de van itt egy srác aki evga-t intézet az usába és ő olyan 8-10-re mondta ha érdekel a neve pü ben elküldöm)
európában biztos,hogy 2 év ,de az usa-ban 5 év volt még tavaly
ill.tegyük hozzá,hogy evga európában is 2 év ,csak ha regisztrálod számla alpján akkor 10év!!![ Szerkesztve ]
-
zazahoho
őstag
az xfx-re csak nálunk 2 év a gari ,ha jól tudom 5 év a gyártói ,és ha az usa-ba küldöd ki szó nélkül cserélik(feltéve ha nincsenek rajta külsérelmi nyomok)280-as kari helyett zsír új 285-t küldtek vissza
az asus magyarországi szervize meg =a 0-val belekötnek mindenbe[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
Én csak ilyen bfg-t használtam...
-
04ahgy
nagyúr
Nekem is volt Gainward HD4850, de két hét után eladtam. 2D-ben nem vette vissza a GPU feszültségét, órajelét, 3D-ben meg kevesebbet adott, mint a többi 4850. Tehát fix feszültségű VRM volt benne, BIOS moddolással sem lehetett ezt megváltoztatni.
Emiatt többet fogyasztott üresjáratban a többieknél, cserébe még antituning példány is volt az alacsony GPU feszültség miatt.
Én ott és akkor mondtam, hogy ettől a cégtől többet nem vásárolok.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
Az XFX mitől volt olyan extra? Csak két év a gari a kártyáikra. Egy ASUS, Gigabyte, MSI esetén ez épp egy évvel több. A körítést sem túlozzák el, a fentebb említett gyártóknál nem kevés esetben szegényebb a mellécsomagolt tartozék / extralista.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
-
zazahoho
őstag
ne tudd meg sokáig agyaltam rajta ,de a végén elvitték
pár kártya megfordult a kezem között (bfg 285 ocx)-is kiváló minőségű halk, és ha jól tudom csak egy evga volt nála gyorsabb gtx 285 kategóriában![ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Csoda Fermi...
Lassan nem lesz aki forgalmazza.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
LGLuke
őstag
Várható volt, hogy hullani fognak a prominens gyártók az nVidia listájáról.
XFX, EVGA, BGF mind a garancia, tuning, körítés miatt volt ismert.
Olcsó/belépőszintű kártyák esetében beéri az ember kevesebb garival, kisebb hozzá adott tartalommal, csak minél magasabb teljesítményt kapjon és stabilan üzemeljen az adott kártya a lehető legkevesebb anyagi vonzattal.Ha ezek a cégek besorakoznak a belépő szegmensbe, és ilyen kártyákból adják el a legtöbbet, akkor egyértelműen presztízst veszítenek, s nem lehet a drágább kártyáikat sem magas áron adni.
Mivel az nVidia már hosszú ideje leszorult a trónról, így kevesen vágynak a csúcskártyáikra, hiszen mégsem ez a csúcs. A Fermi sem váltja meg a világot, habár a legerősebb 1 GPU-s kártyát ebből építették, de fogyasztás és, ebből kifolyólag hő és zaj tekintetében is túlzás az egész. Az ára is horror. Nem csoda, ha a BFG úgy látta, hogy nincs kiút. Az XFX még idejében nyitott az AMD felé, lehet ez volt a szerencséje.
Valóban kár értük!
-
zazahoho
őstag
ez szomorú ,ilyen vga-t nem sokan gyártottak
-
titán
Refkartyak vilagaban teljesen mindegy hogy hijjak. Arrol nem is beszelve, hogy altalaban igen magas aron mentek a bfg kartyak, lehuzas (volt) az egesz.
[ Szerkesztve ]
-
Nagy kár, minőségi gyártót veszített a VGA-piac. Ez a történet a Fermi bukásának egy újabb alfejezete sajnos.
-
Devid_81
félisten
Envidija is inkább ajándékokat osztogatna a gyártóinak.
Ilyenkor kézzel lábbal fogni kellene őket....
-
törölt tag
És ezzel bizony vissza is él a két gyártó (illetve három, mert az MSI is ide sorolható)... Rengeteg terméküket csak a név adja el, egyes kategóriákban (lényegében ugyan azokban mind a ketten/hárman) ugyanis a noname szintet képviselik (és azt is elég rosszul). Terméktámogatás nem nagyon van ezekhez. (A Giga supportjával levelezve pl számomra egyértelműen kiderült, hogy a support és az R&D nem beszél egymással, ezért a support nem is tud semmi érdemi segítséget nyujtani.)
A BFG portfolioja túl szűk volt ahhoz, hogy ezt megtehesse. Emellett ugye amit Te is írtál, náluk nem tüntette el a sok kis termékcsalád nyeresége a fő termékvonal veszteségét. Szerintem semmi meglepő nincs abban, hogy feladták.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Nah, pont ezért van zafír radeonom
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Gyuri27
félisten
válasz FRENK1988 #71 üzenetére
Az xfx beleesett abba a hibába mint a gw. Azt hitték majd ők gyártanak tuti radeonokat. A gw-nek egyértelmüen nem sikerült. Az xfx meg elsőre egy rakás hulladékot és selejtett gyártott. Meg az xfx mióta prémium gyártó? Mert nem azok szerintem. A his fényéveket ráver még saját hányásukba fetrengő bejangazott mérnökökkel is. Zafir szintén.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
- = Zk = -
félisten
Háááát...khm. Úgylegyen.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Hunpriest
senior tag
Kár értük. Az én gépemben is egy BFG 8800 GT OC2 szív dobog hibátlanul évek óta.
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
meg fogja a fejét
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
CsendesMark
aktív tag
Volt már ilyen, az élet megy tovább....
vegyetek Radeont
Az ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
-
Gyuri27
félisten
válasz - = Zk = - #64 üzenetére
Jajmár. Persze, hogy kell az amd-nek az a piac.
Amd - Radeon - Ryzen
-
- = Zk = -
félisten
A próféta szóljon belőled
-
-
Sicilian
addikt
Ez engem nem hat meg, horror árkategóriában 1-el kevesebb gyártó
No meg nálunk nem is annyira elterjedt volt, ez inkább, amcsi piac..nothing is true everything is permitted..
-
miezanick?
csendes tag
Kár érte... Hibátlanul működik a BFG 9600GT OC kártyám De viszont örömmel olvastam hogy a garival legalább nem lesz problémám. Elég régen vettem ~40K körül 5 év garival. (Ettől függetlenül nem szeretnék oda jutni hogy előkeljen kotorni a garipapírt
-
z0d1AK
nagyúr
Aktívan nem használtam BFG kártyát, de járt nálam jó néhány darab, és azokkal sosem volt gond, a körítésről nem is beszélve.
Sajnálattal hallom a hírt, viszont érthető az említett okok alapján.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Gyuri27
félisten
Egy aranypénzem van rá egy vödör sz.r ellenében, hogy hamarosan felsőkategóriás amd vga-t fognak árulni.
Amd - Radeon - Ryzen
-
kpal
nagyúr
Jó volt a BFG sok vidkari volt ami 5év garis volt/van.De az Evga is jó csak ott postázgati kell a 10év gyártói garimatt.
-
proci985
MODERÁTOR
kár értük. mondjuk az EVGA SOCk a különböző belépőszintű karikból se jobbak. XFX helyzete se jobb, bár a vörösfekete radeonok elsőre ütöttek
egyébként nem csak refdizájnjaik voltak a felsőkategóriában, egy idő után általában mindig lehett vagy OCzni, vagy cserélni a hűtést. a BFGnek hagyománya volt a Danger Den blokkos gyárilag vizezett kártyákkal. a matricázás mindegy, de aki egybe garit akar az aftermarket hűtéses kártyára, annak ez már kevésbé (a matrica szvsz amúgy se látszik, másrészről meg nekem sem ruby van a kártyámon már, hanem egy aluborda megventizve).
azt hiszem ez a hír mindenél jobban elmondja, hogy mégis mekkora a baj a fermivel.
zárójelben: és akkor jöjjön a spekuláció: a dolog pikantériája, hogy ha most szálltak ki, akkor valószínűleg a közeljövőben se tűnik úgy, hogy a helyzet változni fog -lehet mégse lesz olyan jó az a GF104/460?-. vagy nagyon fogytán volt a pénzük, és több várakozást már nem bírtak volna ki/túl sokat buktak volna a kiemelt AIBség fenntartásán a 460ig illetve a jelenleg pletykaszintű GF104 gx2őig.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
SSJPeter
őstag
Igen de azért sajnos arról ne feledkezzünk meg,hogy bár továbbra is vállallják a gariztatást de azért messze nem olyan gyorsan fog az menni mint eddig.
Ugye tudjuk,hogy az OHS-el is mi történt és oda is van írva,hogy csúszik a gariztatás.
Pedig ők voltak M.O.-n a BFG hivatalos forgalmazói.
Én most már ilyen feltételek mellett nem is vennék BFG-t...ki tudja meddig tartana egy gariztatás..hónapokig is lehet.[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
AXisBOLD
addikt
Aurea mediocritas
-
Angel1981
veterán
-
{Zodiac}
senior tag
köszönjük TSMC...
Öntörvényű Sünmalac
-
14adam
addikt
válasz K21_overlord #44 üzenetére
Itt már nagyon ideges
-
veterán
Hát nagyon sajnálom öket,viszont kezdenek elfogyni az Nvidia exclusive gyártói.Szerintem Fermi egy sikertelen termék lesz,föleg ahogy nézem a GTX480 nálunk 160 ezer forint ez nevetségesen drága.
duree54
-
SSJPeter
őstag
-
Ste
addikt
"Arról nem is beszélve, hogy a kiszivárgott információk szerint az NVIDIA csak csomagban árulja az új versenyzőket, ami arra kényszeríti a vállalatokat, hogy egy GF100 lapkához 20 darab egyéb GPU-t is rendeljenek az olcsóbb szegmensekbe nevező, 40 nm-es gyártástechnológián készülő megoldásokból."
Akkor ezért voltak annyira jó mutatói az Nv-nek az elmúlt negyedévben is!Vigyázz gamer univerzum! 1db Gef 4xx megvásárlásával további 20 ócsó Nv-t szabadítasz a világra!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az Asus és a Gigabyte helyzete eléggé könnyű. Ők egy csomó mindent gyártanak, így megengedhetik maguknak az NV-vel való kapcsolatot, még akkor is, ha nem sok zsét látnak a Fermiből, már ha látnak valamit egyáltalán. Csupán a VGA szintjén a Radeonokon rengeteget lehet keresni, mert alacsonynak mondható az előállítási költség, és az említett gyártók szerződéses AMD partnerek. Egyszerűen a BFG nem tudott mit csinálni. Ők a gaming piacra voltak bebetonozva. Nem a 100-150 dolláros cuccokból keresték meg a kenyerüket, a legfőbb gond viszont az, hogy az NV hónapokig óta nem árult nagyobb kategóriát megcélzó chipet. A gyártóknak amellett, hogy jó partnerek és elvezik a kapcsolat előnyeit kötelező rendelést is le kell adni, tehát ha valaki exkluzív AIB akar lenni, annak bizony rendelni kell, nem is keveset. A BFG pedig kénytelen volt a kis GeForce-okat rendelni, amik egyszerűen nem a gyártó tényleges terepére születtek. A GF100 ezután közel sem lett megmentő, hanem ugyanaz lett belőle, mint a GT200-ból. Egy baromi drágán előállítható nagy GPU, kis mennyiségben gyártva, a BFG számára elfogadhatatlan vásárlási feltételekkel. Ha nem lehet egy piacon pénzt keresni, akkor más megoldás után kell nézni. Az nem elég, hogy pár dollárt zsebre tesznek egy felsőkategóriás kártyán, mert a cégnek komoly működési költségeik is vannak. Ezeket most a kapitulációval szépen le lehet faragni, és más piacokkal egyenesbe lehet jönni. A bevétel szempontjából nyilván érződik majd a változás, de nyereségben pozitív hatása lesz a feladásnak, és ebben a kritikus helyzetben ez az ami számít. Később vissza lehet térni, de valószínűbb, hogy a BFG inkább a mobil piacot szeretné erőltetni.
Erről írtunk már jó ideje. Az AMD chipjei a HD4000 óta jelentősen olcsóbb gyártás mellett hozzák a magas teljesítményt. Ezzel az NV nem képes versenyezni, ráadásul a körülmények is ellenük dolgoznak, mert a TSMC gyártósorai különösen haklissak a nagy GPU-kra, és még a 32 nm-es technológia is törölve lett, ami mentőövként lobogott az NV szeme előtt. Esélyes, hogy nem a BFG az egyetlen búcsúzó idén. A Palit csoportnak is meg kell húzni a határt, aminek az egyik leányvállalata láthatja kárát (Gainward vagy Galaxy). Az AMD-nek most először el lehet gondolkodni az árcsökkentésen. No nem azért, mert szüksége van rá, hanem most el lehet intézni pár exkluzív partnert. A Gainward skalpja nem is jönne nekik rosszul, mert ők Keleten nagy versenyzők. Persze sanszos, hogy a profit elsőbbséget élvez, így marad az árazás.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
adm
őstag
matricát, kulcstartót, pólót, egéralátétet. weboldalt, háttérképeket meg még egy csomó mindent!
egy kockázati tőke befektetési alap feladja az eddig működőnek hitt üzleti modelljére alapuló tevékenységét. amit egy kis logisztikai és kereskedelmi/marketing érzékkel és némi tőkével szinte bárki folytathat.
[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
RI/OS
őstag
Azt hinné az ember, hogy aki ide beír, legalább elolvassa a cikket.
-
Def26
félisten
-
F e Z o
veterán
Havernak van egy BFG 8800GTS 320-as karija még 7 év garival....akkor az is ugrott??
H2O über alles!
-
SSJPeter
őstag
Hát én ennek marhára nem örülök.
A BFG nagyon jó gyártó volt,nekem a legjobb karim egy 8800 GTS 512 volt belőle és nagyon szerettem.
Az 5 év gari is jó is jó volt hozzá.
2 év múlva már csak Ati-t lehet majd kapni..mit lesz itt?De sajnos az amcsi cégekkel az a baj,hogy nem tudják a jó minőséget az alacsony árral párosítani,szerintem a BFG is ennek az áldozata.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
Def26
félisten
Nah, elment a BFG. Nagy kaland, majd jön egy másik. A lényeg, hogy Asus legyen.
Egyébként meg azt gondolom, hogy, ha nem keresnének a gtx 400 sorozattal akkor senki sem gyártatná (matricázná), és nem az ilyen picsa cégek mint a BFG (nekem az) hanem mint pl. Asus, Gigabyte hagynák el a "hajót".
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
04ahgy
nagyúr
"a BFG az egyik kedvenc gyártóm volt..."
És mit gyártottak? Matricát? Ugyanis pont abban a szegmensben nyomultak (felső kategória), ahol az nV már régóta a partnerek szájába adta a kész, referenciamegoldást. Legyártva. Akkor miben különbözött a BFG monjuk egy azonos inno terméktől? Érdekes ezen elgondolkodni.
HGyu
-
P00By
nagyúr
Kár érte! Nekem is BFG videókártyám van.
-
04ahgy
nagyúr
Ennyit a Fermiről. Itt nem az dönt, hogy nV fan vagy-e vagy sem. Az új jövevény eszméletlen drága, eszméletlen sokat fogyaszt, és alig jobb. A sokbites, bonyolult memvezérlő, és a fogyasztásból eredő izmosabb feszültségregulátor sem a költségeket csökkenti.
Itt van továbbá a hatalmas GPU, ami pedig merev. Alatta rengeteg BGA bogyó. A NYÁK meg rugalmas. A hőtermelés eszméletlen, ezáltal ha nem fix hőfokosra tervezik a hűtést, kis hiszterézissel, akkor előre meszeltek a garanciális költségvetésnek. Ugyanaz lesz, mint a G80 esetében, sorra jönnek egy-másfél év múlva a csíkozó kártyák.
Nem tesz jót a költségvetésnek, a zajszintnek, a vásárlói elégedettségnek. A fizika törvényein pedig nem igazán lehet változtatni, az egyetlen lehetőség minél jobban figyelembe venni azokat.
Ésszerű döntés elhagyni a hajót, még mielőtt a léket megkapná.
HGyu
-
Gál István
senior tag
Pedig fasza gyártó volt... A jó kis maxcore GTX-ek...
-
Eddie141
senior tag
Én nem bánom annyira, mert számomra a BFG az egyet jelentett eddig is az evga-val, csak néhol kissé magasabb áron (nomeg kevesebb gyártói garanciával)
Eddig sem volt nagyon elterjedt MO.-n, tehát nem olyan nagy ügy. De azért a jövőbeli árversenynek nem tesz jót, az biztos.(#21) 14adam:
Mondjuk ez?
vagy:
esetleg:[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Javítva.
tzsolesz: Kyle Bennett jövőnézéséről korábban írtunk, most nem tudom pontosan melyik hírben. Ő mondta, hogy idén két-három nagy gyártó is búcsúzik. A BFG volt ez első. Az EVGA is küszködik, de ők már teljesen kivételes helyzetben vannak, mert az NV benyel helyettük némi veszteséget, így profitot tudnak termelni. Nekik nem is kötelező egy Fermi mellé 20 kisebb GPU rendelése. Ráadásul a cég nyereségének nagy része nem a VGA piacból származik, hanem az alaplapokból. Ha esetleg úgy alakulna, akkor ők is ki tudnak szállni, mindenféle gond nélkül.
A többi NV only gyártó aktív az olcsóbb szegmensekben, így akkora problémájuk abból nincs, hogy 150 dollár felett nincs profittal árusítható termékük.
A BFG régóta szarul állt. Már a Fermi rajtjánál sem érdeklődtek a termék iránt. A kereskedők szerint csak arra vártak, hogy kiürüljön a raktár, és nyugodtan leléphetnek.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
nednez
tag
Kár érte Voltak durva kártyák...
-
mephi666
nagyúr
válasz Eugene Roe #8 üzenetére
hát igen, szerintem a leadtek sem elhanyagolható gyártó... (mellesleg eddig semmi gondom nem volt még a leadtek cuccokkal... ha a köv. kártyám is nvidia lesz, akkor egyértelmű, hogy leadtek) attól, hogy a bfg kiszáll, marad még azért gyártó bőségesen... (és még akkor nem is nagyon jöttek alacsonyabb árszegmensbe kártyák...)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Isee
senior tag
Én sajnálom, hogy felhagy a vga gyártással, az esetek 90%-ában tetszett a kártyáinak a kinézete....
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Izzé
őstag
Kár értük! Remélem a bejelentés nem végleges és a jövőben viszontlátjuk még őket valamelyik oldalon.
-
tzsolesz
nagyúr
Hát akkor ennyi. Nem fűzök hozzá inkább semmit, mert a végén még megkövez egy két emberke itt.
Abu85: Lehet még várni hasonló bejelentéseket más gyártóktól?
-
jozsi
tag
Az NV első áldozata, szép
Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''
-
Hiftu
senior tag
Korrektúra:
aZ cég érdekeit szem előtt tartva...
már nem tudnak profitIt termelni...
kénytelenek A hátrahagyni a piacot...[ Szerkesztve ]
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
Angel1981
veterán
Újabb megerősítése a közhelynek számító jóslatnak; a PC, mint játékos platform, visszaszorul, a hordozható eszközök meg egyre nagyobb teret nyernek.
-
Quan-Chi
őstag
kösz NV a BFG az egyik kedvenc gyártóm volt ... mindenesetre nem fog sírni utánuk a világ mert számos más gyártó is van még , csak mégis szeretem ha sokféléből lehet választani
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Eugene Roe
őstag
válasz Brutális eb #6 üzenetére
Nekem a Leadtekem is megbízható és tuningolható volt sőt van akinek az Inno3D is
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
gfefe
őstag
Sorra szálnak ki a jó gyártók... de szar ez igy....
Az abitit is "megsirattam"... bár az abit véglelegesn kihunyt....
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
Brutális eb
addikt
Nagy kár értük.
Minőségi cuccokat gyártottak.
A mostani(msi 8800 gt oc)kártyám elött egy ilyen drágaszággal rendelkeztünk.
Roppant megbízható kisz aranyosz volt.Gollam,gollamPanni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Pepe78
őstag
Sajnálom a BFG-t.....
Bár 1x volt GTX 260-m ami meghalt,...
Fura lesz látni, hogy nincs a gyártók listájában a VGA-k között.Azt hiszem a Fermi sikerét ez is tükrözi valamilyen szinten...
-
Mr.Csizmás
titán
eggyel kevesebb gyártó, aki sniper elite-nek termel
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tsi
tag
Hát én nagyon sajnálom... Az előző kártyám egy BFG 8800GTS 512 OC volt, amivel teljesen elégedett voltam mindaddig amíg nem váltottam "monitort" egy fullhd tv-re. Azzal a felbontással sajnos néha már nem tudott maradéktalanul megküzdeni. A fermire vártam nagyon, de egy 5870 lett a vége. Egyébként elég gáz hogy a gyártók nem látnak fantáziát a fermiben... Nem lennék az nVidia helyében most.
-
Alister71
nagyúr
Elég jó, megbízható kártyákat gyártottak, de az Európai piac, nem fogja észrevenni a hiányát.
Alister from Hell
-
titán
Úgy tűnik a Fermi elfogadható árazásárét az NV beáldozta a partnereit.
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- rtx 2060/super videókártyát keresek
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest